10 vendégmarasztaló bababarát kávézó országszerte

Igaz, kicsit jobban körül kell nézni, nem biztos, hogy a legközelebbi sarkon megtalálod, de az elmúlt években örvendetesen nőtt azoknak a kávézóknak a száma, akik gondolnak a családosokra is.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2016. október 21. Családháló

HelloAnyu Budapest

Nem pusztán bababarát kávézó, hanem A HelloAnyu. Másfél éves története során bizonyította, hogy bármilyen igénynek meg tud felelni. Reggel melegszendvics, péksütemények, helyben sütött sütemények (köztük paleo és mindenmentes), házi kencés szendvicsek, tea és kávé vár.
Itt senki sem lepődik meg, ha a nagyobbak motorokkal róják a köröket a pult körül, ugyanakkor a piciknek biztonságos sarokban van a hempergő, a mosdó előterében pelenkázó, hogy az apuka is tisztába tehesse a babát. Az iskolás korúak csocsózhatnak, vagy választhatnak olvasnivalót a polcról.
Budapest VII. Csányi utca 7.
Nyitva tartásról érdeklődj a Facebook oldalukon, nyáron módosul.

csaladA Dunaparty megálló kissé kilóg a sorból, igaz, hogy nem kávézó, mégis úgy gondoltuk, érdemes megemlíteni. Kifejezetten vagányoknak való, a közvetlenül a Duna parton található objektum, ami valójában két kiszuperált busz, és lángost, hekket, palacsintát kínál. Hangulatát a Duna látványa és a strandos életérzés adja.
Ideális találkahely a barátokkal, ha van köztetek gyerekes és szingli egyaránt, mindenki jól fogja érezni magát, és ki-ki igényei szerint lazulhat.
Bp. XI. Hunyadi János út 162,
Nyitva tartás: H-P: 11.00-22.00 Szo-V: 10.00-22.00

Pastrami étterem és kávéház

Nyitott, tágas tér és valódi bisztro hangulat: ez a Pastrami. Érdemes reggelizni, sütizni, kávézni betérni, de nagyszerű helyszíne a családi ebédeknek, baráti vacsoráknak is. Húsevőknek kötelező a marhahúsos szendvics megkóstolása!
A játszósarokban sokféle játékot, babakonyhát találhatnak a gyerekek, és figyelhetik a nyitott pulton keresztül a dolgos kezeket is, amint az ételeket készítik. A mosdó is szuper, mindent megtalálsz benne, amire szükséged lehet!
Budapest III. Lajos u. 93-99.
Nyitva tartás: minden nap 8.00-23.00

Forrás: hellobaby.hu