Fekete-fehér torta
Egy újabb habos sütemény. Takarítottam a számítógépemen és rátaláltam erre a tortafotóra. Még tavaly készült, a recept eredetije a Good Foodból való. Az elkészítése nagyon egyszerű (alapja egy kávés, kevert tészta) a végeredmény pedig eszelősen jól néz ki a kis szarvacskáival. Hagyjuk száradni, hasonlóan ahogy ennek a diós sütinek a teteje is szárad.

Egy újabb habos sütemény. Takarítottam a számítógépemen és rátaláltam erre a tortafotóra. Még tavaly készült, a recept eredetije a Good Foodból való. Az elkészítése nagyon egyszerű (alapja egy kávés, kevert tészta) a végeredmény pedig eszelősen jól néz ki a kis szarvacskáival. Hagyjuk száradni, hasonlóan ahogy ennek a diós sütinek a teteje is szárad.
Hozzávalók:
tortához: 20 dkg liszt, 10 dkg kakaópor, 15 dkg vaj, 15 dkg cukor, 1 tk. sütőpor, 2 tojás, 2,5 dl kávé; jegechez: 3 tojás fehérje, 25 dkg cukor