Mi az a Stílusos Vidéki Éttermiség?

Vidéki konyhák innovatív séfjei gondoltak egy nagyot, és február utolsó vasárnapján, 26.-án, randevúra hívják a gasztronómia szerelmeseit egy különleges gasztro kalandra. A légyott helyszíne a családháló.hu partnere, a Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda*** a Szentendrei-szigeten.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. február 07. Paulik András

Vidéki konyhák innovatív séfjei gondoltak egy nagyot, és február utolsó vasárnapján, 26.-án, randevúra hívják a gasztronómia szerelmeseit egy különleges gasztro kalandra. A légyott helyszíne a családháló.hu partnere, a Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda*** a Szentendrei-szigeten.


Ezen a napon olyan éttermek séfjei főznek a vendégeknek, akik a szívből jövő vidéki vendéglátásban hisznek, és az általuk vezetett éttermek üde színfoltok a megújuló magyar gasztronómiai palettán. Az ország különböző pontjairól érkező szakácsokkóstoló falatkákkal mutatkoznak be és 25 perces látványfőzéseket is tartanak  a rendezvény központi helyén, a „Séfporondon”. Emellett friss hazai kézműves finomságokat is lehet kóstolni és vásárolni a Sarki Fűszeres standján, hogy igazi ínyenc vásárfiával térhessenek haza a látogatók. 

 
Bemutatkozó éttermek:
 
Anyukám Mondta – Encs
A Chianti Étterem -Veszprém
Gusteau Kulináris Élményműhely- Mád
 
Imola Udvarház – Eger
 
Mandula Étterem és Bor Bár – Villányban
Nomád Hotel- Noszvaj
Walter Vendéglő- Perbál
www.waltervendeglo.hu
 
Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda*** és Étterem- Szigetmonostor
IDŐPONT: 2012. február 26. vasárnap, 11.00-17.00. 
 
A HELYSZÍN: Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda*** és Étterem
Szigetmonostor, Szentendrei-sziget, 2015 Hrsz 057/2
 
REGISZTRÁCIÓ: 2012. február 24.-ig ezen az e-mail címen lehet a látogatóknak jelentkezni: rosinante [at] rosinante [dot] hu. Bővebb információ: www.rosinante.hu!
 
A BELÉPÉS INGYENES, de regisztrációhoz kötött. A kóstoló falatokat az éttermek standjainál lehet megvásárolni.