Napraforgómagos pangasiusfilé
A gyerekek halfogyasztása legtöbbször csak a mirelit halrudacskákig terjed, pedig ezenkívül is van sok gyors és változatos lehetőség.
A gyerekek halfogyasztása legtöbbször csak a mirelit halrudacskákig terjed, pedig ezenkívül is van sok gyors és változatos lehetőség.
Hozzávalók:
70 dkg fagyasztott pangasius filé, vagy tengeri halfilé
5 dkg hántolt napraforgómag
2 teáskanál pizza fűszerkeverék
5 dkg vaj
2 duci gerezd fokhagyma
Serpenyőben vajat melegítünk, beletesszük a halszeleteket. Ha felengedett, megszórjuk fűszerkeverékkel, és ízesítjük fokhagymával. Puhára sütjük. Száraz serpenyőben illatosra pirítjuk a napraforgómagot. Megforgatjuk rajta a halat. A halszeleteket a salátával tálaljuk.