Napraforgómagos pangasiusfilé

A gyerekek halfogyasztása legtöbbször csak a mirelit halrudacskákig terjed, pedig ezenkívül is van sok gyors és változatos lehetőség.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. november 07. Paulik András

A gyerekek halfogyasztása legtöbbször csak a mirelit halrudacskákig terjed, pedig ezenkívül is van sok gyors és változatos lehetőség.


Hozzávalók:

70 dkg fagyasztott pangasius filé, vagy tengeri halfilé

5 dkg hántolt napraforgómag

2 teáskanál pizza fűszerkeverék

5 dkg vaj

2 duci gerezd fokhagyma

Serpenyőben vajat melegítünk, beletesszük a halszeleteket. Ha felengedett, megszórjuk fűszerkeverékkel, és ízesítjük fokhagymával. Puhára sütjük. Száraz serpenyőben illatosra pirítjuk a napraforgómagot. Megforgatjuk rajta a halat. A halszeleteket a salátával tálaljuk.