Tanítsd meg főzni, hogy egészséges felnőtt legyen

Úgy tűnik megéri befektetni, és legalább az alapokra megtanítani a gyerekeket, minél kielégítőbbnek találják ugyanis a fiatal, 18-23 éves felnőttek a képességeiket, annál kisebb az esélye annak, hogy cukor és gyorskaja-függő középkorúak válnak majd belőlük. A nemrég publikált és a Mummy Pages által összefoglalt tanulmány szerint természetesen a főzőcskéző fiatalok későbbi családja is jól jár egyébként.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
főzés
2018. április 27. Dívány

Elég, ha ők magabiztosak

A tanulmány szerzői ehhez először 2002-ben és 2003-ban kérdezték ki a fiatalokat: arra kellett válaszolniuk, mit gondolnak a saját konyhaművészetükről. Tulajdonképpen nem is az számít tehát, milyen minőségű ételeket voltak képesek összedobni, elég volt, ha ők maguk büszkék voltak a képességeikre.

Ez úgy tűnik, elég volt ahhoz, hogy később se hagyjanak fel a főzéssel: a 13 évvel később újabb kérdezősködésbe kezdő kutatók szerint ugyanis miné magabiztosabb volt valaki fiatalon, annál egészségesebb volt az étrendje 30-35 évesen.

A bejegyzés itt folytatódik.