Családháló díj – február 15-ig várjuk a jelöléseket!

Meghosszabbítottuk a jelölési időszakot.

2024. január 31. Családháló

Továbbra is keressük a tavalyi év legjobbjait! Aki eddig nem tette meg, február 15-ig még leadhatja a jelölését a Családháló díj intézményi és egyéni kategóriás jelöltjeire. Várjuk olvasóink jelöléseit: írjanak nekünk megható, vagy éppen megdöbbentő történeteket, jelöljék a díjra rátermett hazai szakembereinket és az elismerésre méltó intézményeket!

Meghosszabbítottuk a Családháló díj jelölési időszakát: 2024. február 15-én 12 óráig lehet leadni a jelöléseket akár szakembert, akár intézményt szeretnénk felterjeszteni a díjra.

Továbbra is arra biztatjuk olvasóinkat, hogy nevezzenek meg és terjesszenek fel az elismerésre olyan, általuk ismert és szeretett szakembereket, illetve intézményeket, amelyek sokat tettek gyermekükért, gyermekeinkért az elmúlt egy évben.

Írjanak nekünk megható, vagy éppen megdöbbentő történeteket, jelöljenek olyan intézményeket, illetve szakembereket, akiknek hősies helytállása, odaforduló figyelme, szeretete segítette a családjaikat, mindannyiunk családját az elmúlt időszakban.

A díjazni kívánt szakembert, illetve intézményt első körben jelölni kell a díjra, a jelölések összesítése után következik majd a szavazás!

Intézményt szeretnék jelölni

Szakembert szeretnék jelölni

Az alábbi kategóriákban jelölhetjuk az általunk díjazni kívánt intézményeket, illetve szakembereket:

Intézményi kategóriák:

2023 szülészete
2023 óvodája
2023 általános iskolája
2023 mini bölcsődéje
2023 családi bölcsődéje
2023 munkahelyi bölcsődéje
2023 klasszikus bölcsődéje
2023 különdíjasa (mely intézmény megfelel a kiírásnak, de egyik kategóriába sem fér bele)

Egyéni kategóriák:

2023 kórházi gyermekorvosa
2023 házi gyermekorvosa
2023 védőnője (területi vagy iskolai védőnő is lehet)
2023 óvónője
2023 bölcsődei kisgyermeknevelője
2023 különdíjasa (aki megfelel a kiírásnak, de egyik kategóriába sem fér bele)

A díj erkölcsi elismeréssel jár és a Családháló olvasóinak jelölése és szavazata nyomán, a Családháló csapatának döntése alapján kerül kiosztásra ünnepélyes keretek között a Budapesten megrendezendő díjátadó rendezvényen.

További információk a jelölésről illetve a díjazásról itt olvashatóak, kérdés esetén a szerkeszto@csaladhalo.hu e-mail címre írhatnak nekünk!