Családháló díj: keressük 2019 legjobbjait!

Keressük Magyarország legjobb szülészetét, bölcsődéjét, gyermekorvosát. Jelöljetek számotokra kedves szakembereket, intézményeket!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
családháló díj
2020. január 06. Családháló

A Családháló díj 2019-es díjátadó ceremóniája a Benczúr Ház Dísztermében.

Fotó: Családháló/Képszerkesztőség

A Családháló és a Családháló díj

A 2011 tavaszán indult Családháló.hu egyszerre online családi magazin és közösség. Célunk, hogy munkánkkal a fiatal családokat támogassuk, ösztönözzük a gyermekek vállalását. Oldalunk a családok lehetőségeiről, nehézségeiről, örömeiről szól. Informálni, egyben szórakoztatni is kívánjuk napi több ezer olvasónkat és követőinket a közösségi médiában.

A Családháló díjat 2013-ban alapítottuk. Célunk ezzel nyilvános elismerésben részesíteni olyan embereket, intézményeket, akik a gyermekekért történő munkájuk során

különösen sokat, vagy kiemelkedőt tettek a családokért.

A díj erkölcsi elismeréssel jár és a Családháló olvasóinak jelölése és szavazata nyomán, a Családháló csapatának döntése alapján kerül kiosztásra ünnepélyes keretek között a Budapesten megrendezésre kerülő díjátadó rendezvényen.

A kategóriák

2020-ban az alábbi díjakat hirdetjük meg intézményi és egyéni kategóriákban.

Intézményi kategóriák:

2019 szülészete
2019 óvodája
2019 általános iskolája
2019 mini bölcsődéje
2019 családi bölcsődéje
2019 munkahelyi bölcsődéje
2019 klasszikus bölcsődéje
2019 különdíjasa (mely intézmény megfelel a kiírásnak, de egyik kategóriába sem fér bele)

Egyéni kategóriák:

2019 kórházi gyermekorvosa
2019 házi gyermekorvosa
2019 védőnője (területi vagy iskolai védőnő is lehet)
2019 óvónője
2019 bölcsődei kisgyermeknevelője
2019 különdíjasa (aki megfelel a kiírásnak, de egyik kategóriába sem fér bele)

A díjazás folyamata

A Családháló díj első része a jelölések leadásából áll, majd ezt követi egy rövid szavazási időszak, mikor a jelöltekre lehet szavazni egy meghatározott internetes felületen.

A jelöléseket 2020. február 29-én (szombat) délig várjuk a cikkben megadott internetes űrlapokon. Felhívjuk figyelmeteket, hogy a határidő után érkező jelöléseket nem tudjuk befogadni!

Fontos a jó történet!

A jelölések legfontosabb része az indoklás, mely alapján a jelöltet felterjesztitek a díjra. Szavazategyenlőség esetén a Családháló csapata a jelöltekről szóló történetek alapján dönt majd a kategória győzteséről. Ezért kérünk benneteket, hogy ezt minőségi módon írjátok meg nekünk!

Jelölni és szavazni kizárólag a megadott internetes űrlapokon lehet. Más formában jelölést, illetve szavazatot nem fogadunk el! A beérkezett jelölésekről az intézményeket és az egyéni jelölteket a szavazás előtt telefonon és e-mailben értesítjük.

A díjátadó

A díjakat a hagyományoknak megfelelően ünnepélyes keretek között fogjuk átadni Budapesten. Az eseményre a jelölteket, a díjazottakat, valamint családjaikat és a Családháló olvasóit szeretettel várjuk. A díjátadón a kategóriák győztesei mellett a jelöltek sem távoznak üres kézzel: megkapják a Családháló emléklapját, melyen szerepel, hogy felterjesztették a 2019. évi Családháló díjra.

A díjátadó időpontját és helyszínét később fogjuk közzétenni.

Fontos! A kategóriák győztesei az okleveleket, illetve a jelöltek az emléklapokat kizárólag személyesen, a díjátadó ünnepségen tudják átvenni. Postai úton, illetve interneten történő továbbításra nincs lehetőség.

A jelölőlapok elérhetőségei:

Intézményt szeretnék jelölni

Szakembert szeretnék jelölni

A jelöltekre szavazni a jelölési időszak lezárulta után lehet majd a Családháló honlapján megjelenő tájékoztatás szerint.