Indul a Családháló díj 2023-as jelölési időszaka!

Keressük 2023 legjobbjait!

2024. január 12. Családháló

A Családháló Alapítvány idén ismét útjára indítja a nagy sikerű Családháló díjat, amely olvasói szavazatok alapján ismeri el a kiemelkedő teljesítményt nyújtó intézményeket és szakembereket. A díjra a mai naptól várjuk olvasóink jelöléseit egészen január végéig. Írjanak nekünk megható, vagy éppen megdöbbentő történeteket, jelöljék a díjra rátermett hazai szakembereinket és az elismerésre méltó intézményeket!

Itt az idő, hogy megkeressük 2023 legjobbjait: a mai naptól útjára indul a Családháló díj jelölési időszaka, amelyben arra biztatjuk olvasóinkat, hogy nevezzenek meg és terjesszenek fel az elismerésre olyan, általuk ismert és szeretett szakembereket, illetve intézményeket, amelyek sokat tettek gyermekükért, gyermekeinkért az elmúlt egy évben.

Írjanak nekünk megható, vagy éppen megdöbbentő történeteket, jelöljenek olyan intézményeket, illetve szakembereket, akiknek hősies helytállása, odaforduló figyelme, szeretete segítette a családjaikat, mindannyiunk családját az elmúlt időszakban.

A díj erkölcsi elismeréssel jár és a Családháló olvasóinak jelölése és szavazata nyomán, a Családháló csapatának döntése alapján kerül kiosztásra ünnepélyes keretek között a Budapesten megrendezendő díjátadó rendezvényen.

A díjazás folyamata

A Családháló díj első része a jelölések leadásából áll, majd ezt követi egy rövid szavazási időszak, mikor a jelöltekre lehet szavazni egy meghatározott internetes felületen.

A jelöléseket 2024. január 31-én délig várjuk a cikkben megadott internetes űrlapokon. Felhívjuk a figyelmet, hogy a határidő után érkező jelöléseket nem tudjuk befogadni!

Ne feledjük, a jelölések legfontosabb része az indoklás, mely alapján a jelöltet felterjesztjük a díjra. Szavazategyenlőség esetén a Családháló csapata a jelöltekről szóló történetek alapján dönt majd a kategória győzteséről. Ezért kérjük, hogy ezt minőségi módon írják meg nekünk!

A kategóriák

2023-ban az alábbi díjakat hirdetjük meg intézményi és egyéni kategóriákban:

Intézményi kategóriák:

2023 szülészete
2023 óvodája
2023 általános iskolája
2023 mini bölcsődéje
2023 családi bölcsődéje
2023 munkahelyi bölcsődéje
2023 klasszikus bölcsődéje
2023 különdíjasa (mely intézmény megfelel a kiírásnak, de egyik kategóriába sem fér bele)

Egyéni kategóriák:

2023 kórházi gyermekorvosa
2023 házi gyermekorvosa
2023 védőnője (területi vagy iskolai védőnő is lehet)
2023 óvónője
2023 bölcsődei kisgyermeknevelője
2023 különdíjasa (aki megfelel a kiírásnak, de egyik kategóriába sem fér bele)

Tehát a díjazni kívánt szakembert, illetve intézményt első körben jelölni kell a díjra, a jelölések összesítése után következik majd a szavazás!

Jelölni és szavazni kizárólag a megadott internetes űrlapokon lehet. Más formában jelölést, illetve szavazatot nem fogadunk el! A beérkezett jelölésekről az intézményeket és az egyéni jelölteket a szavazás előtt telefonon és e-mailben értesítjük.

A jelölőlapok elérhetőségei:

Intézményt szeretnék jelölni

Szakembert szeretnék jelölni

További információkért a szerkeszto@csaladhalo.hu e-mail címre írjanak nekünk!

A díjakat a hagyományoknak megfelelően ünnepélyes keretek között fogjuk átadni Budapesten. Az eseményre a jelölteket, a díjazottakat, valamint családjaikat és a Családháló olvasóit is szeretettel várjuk. A díjátadón a kategóriák győztesei mellett a jelöltek sem távoznak üres kézzel: megkapják a Családháló emléklapját, melyen szerepel, hogy felterjesztették őket a 2023. évi Családháló díjra.

A díjátadó időpontját és helyszínét később fogjuk közzétenni.

Fontos! A kategóriák győztesei az okleveleket, illetve a jelöltek az emléklapokat kizárólag személyesen, a díjátadó ünnepségen tudják átvenni. Postai úton, illetve interneten történő továbbításra nincs lehetőség.