Joe Biden egy újabb szöget ver nők millióinak koporsójába

Az Egyesült Államok elnöke ötmillió dollárt küld az ENSZ-nek, hogy babák gyilkolását finanszírozza.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
abortusz
2021. november 11. Családháló

Fotó: -

magzat

Az amerikai külügyminisztérium hétfőn (11.08-án) jelentette be az ENSZ Népesedési Alap (UNFPA) Supplies programjának 5 milliós finanszírozását – olvasható a Lifenews oldalán. Wendy Sherman külügyminiszter-helyettes dicsérte a programot, amely szerinte segíti a nők szexuális és reproduktív jogainak előmozdítását, s ezzel támogatja a nemek közötti egyenlőséget, illetve a globális egészségügyet.

Együttműködés a két abortuszóriással

Sherman arra gondolhatott, hogy a projekt egyfelől egészségügyi ellátást és fogamzásgátlást biztosít a humanitárius vészhelyzetek által érintett országokban az anyáknak. Ugyanakkor kihagyta azt az apróságot, hogy az UNFPA Supplies programja a Nemzetközi Planned Parenthood Hálózattal és az MSI Reproductive Choices-szal (korábban Marie Stopes International), a világ két legnagyobb abortuszszervezetével működik együtt. Az együttműködés keretében életveszélyes terhességmegszakító tablettákat és -eszközöket juttat el a világ minden tájára kiszolgáltatott nők és lányok számára.

A fenti abortuszóriások egyébként évente több millió meg nem született babát abortálnak, és mindkettő szervezet híres az etikátlan hozzáállásáról és hajmeresztő botrányairól. Az ő lelkükön szárad többek között az abortusztabletták által okozott halálesetek számainak növekedése, az abortált csecsemők testrészeinek illegális kereskedelme vagy éppen a kiskorúak szexuális zaklatásához kötődő bejelentések elmulasztása, csak hogy néhányat említsünk.

abortusztabletta
Vákumszívó és halálos tabletták

S hogy pontosan mit is finanszírozott meg Biden olyan lelkesen? Az UNFPA által forgalmazott „egészségügyi árucikkek” között van például kézi vákuumszívó (MVA), egy olyan eszköz, amely szívást használ a méh kiürítésére, és amelyet gyakran alkalmaznak a korai terhességmegszakítások során. Valamint a támogatott csomag tartalmaz kémiai abortuszt kiváltó misoprostol és mifepriszton terhességmegszakító tablettákat, amelyeket a terhesség 10. hetéig szabad(na) alkalmazni.

Egyetlen kormányzat sem finanszírozta eddig

Rebecca Oas, a C-Fam kutatási igazgatója felháborodva állapította meg, hogy egyetlen korábbi amerikai kormányzat sem finanszírozta még az UNFPA ellátmányát. Arról nem is beszélve, hogy Biden a 2022-es költségvetésében az UNFPA számára további támogatásokat is előirányozott. A Trump-adminisztráció Bidennel ellentéteben elutasította, hogy adódollárokat adjon egy olyan ENSZ-projektre, amelynek köze van a Kínában végrehajtott, sok esetben kikényszerített abortuszokkal.

Joe Biden ellensúlyozni próbál

Trump elnöksége alatt a Nemzetközi Planned Parentwood Hálózat mintegy 100 millió dollártól esett el, a brit székhelyű MSI Reproductive Choices abortuszlánc pedig, 73 millió dollárt veszített az amerikai adóforintokból. Ezt az abortuszipar számára „fájó” kiesést a mostani elnök, Joe Biden bőségesen próbálja ellensúlyozni.

Joe Biden
Az amerikaiak többsége szembemenne az elnökkel

Egy januári Marist-felmérés szerint az ország vezetőjével ellentétben,

az amerikaiak többsége – köztük a demokraták nagy része – nem akarja, hogy adóforintjaikból abortuszokat finanszírozzanak.

A felmérés szerint 77 százalék ellenzi, hogy az adóforintokból támogassák az abortuszt más országokban, beleértve a demokraták 55 százalékát, valamint a választáspárti amerikaiak 64 százalékát.

Joe Biden, a legabortuszpártibb elnök

Joe Biden agresszív, életellenes intézkedéseivel már most megelőzi a szintén radikálisnak mondott Barack Obamát. Tény, hogy Biden minden eddigi amerikai elnöknél jobban pártolja az abortuszt. A Biden-adminisztráció legfájóbb és legveszélyesebb lépése, hogy a koronavírus-járványra hivatkozva, ideiglenesen leállította az abortusztablettákkal kapcsolatos egészségvédelmi és biztonsági előírásokat. Ennek következtében az abortuszipar postai úton kiküldheti abortusztablettákat. Anélkül, hogy az orvos személyesen látta volna az állapotos nőt, és engedélyezte volna neki a tabletta használatát. Megjegyzendő, hogy már az intézkedés másnapján meghalt egy 23 éves nő, aki a „biztonságosnak” mondott abortusztablettát választotta.

Abby Johnson Unplanned című filmjéből részlet
A „biztonságos” mifepriszton

Bár az abortuszpárti narratíva azzal a tenyérbemászó kijelentéssel érvel, miszerint a mifepriszton, minimális kockázattal jár. Azaz „biztonságosabb, mint a vény nélkül kapható gyógyszerek, például az ibuprofén”. Valójában számos statisztika bizonyítja világszerte, hogy a kémiai abortusz fokozott veszélyt jelent az édesanyák számára.

Egy 2009-es tanulmány megállapította – amelyet szülészek és nőgyógyászok adtak ki a kétféle abortuszeljárás szövődményeinek összehasonlításáról –, hogy

a terhességmegszakító tabletták esetében a szövődmények aránya körülbelül 20 százalék, míg a műtéti vetéléseknél „csak” 5,6 százalék. Azaz a kémiai abortuszok sokkal veszélyesebbek a műtéti beavatkozásoknál. És ezeknél oldották fel a biztonsági előírásokat.

Az Egyesült Államokban például a gyógyszerügyi hatóság 2018-ban közzétett adatai szerint a mifepriston tabletta eddig legalább 24 nő halálát okozta már, további 4000 súlyos szövődményhez vezetett és 768 kórházi ápolást jelentettek a tabletta miatt 2000 óta. Guttmacher Intézet kutatócsoportja szerint a kémiai abortuszok, az összes terhességmegszakításnak a 40 százalékát teszik ki az Egyesült Államokban. Sajnos a világ többi részén sincs ez másképp.

Felháborító, hogy az Egyesült Államok elnöke, a magát katolikusnak mondó Joe Biden, ötmillió dolláros finanszírozásával egy újabb szöget ver nők millióinak koporsójába!

Biden meghajolt az abortuszpárti aktivisták előtt

A szülés biztonságosabb, mint az abortusz