Már csak pár nap, és kiderül, kik nyerték a Családháló díjat

Nemsokára megtudhatjuk, kik lettek a tavalyi év díjazottjai.

2023. május 15. Családháló

Hamarosan kiderül, kiket választottak olvasóink a legjobbaknak: 2023. május 19-én átadjuk a Családháló díjakat. Mint minden évben, idén is érdemes figyelemmel kísérni a díjátadót, mert számtalan szívszorító és szívet melengető történettel lehetünk gazdagabbak.

Rendkívül izgalmas időszakon vagyunk túl: lezárult a Családháló díj szavazási időszaka, rengeteg voksot kaptunk, és sok helyen igen szoros verseny alakult ki a jelöltek között. Kicsit kevesebb, mint egy hét múlva kiderül, kik kapták a 2022-es év elismeréseit.

Az eredmények összesítése után ünnepélyes díjátadóra várunk mindenkit: nem csupán a nyerteseket, jelölteket és jelölőket, hanem természetesen mindazokat, akik szavaztak és szívükön viselték az általuk jelölt és szeretett szakember vagy intézmény sorsát.

Örömmel látjuk Olvasóinkat is az ünnepélyes eseményen, amelyre 2023. május 19-én délután 16 órakor kerül sor a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog-és Államtudományi Karának Dísztermében.

Az elismeréseket a Családháló nevében Dr. Rétvári Bence a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára adja át. A díjátadó vendége lesz Takács Bence televíziós műsorvezető is. 

Örömmel és izgatottan készülünk az eseményre, hogy méltó elismerésben részesüljenek az olvasóink által jelölt szakemberek és intézmények, akik megfeszített munkával és energiával, mindig tettre készen és emberségesen segítik a magyar családokat, családjainkat.

A Családháló Csapata