A legszebb mondat, amit valaha mondtak nekem…

...az volt, mikor azt mondta rám a barátom, hogy büszke rám. Ha belegondolok, elég gyakran megdicsérek másokat, hogy ezzel is növeljem az önbizalmukat, de visszafelé ezt már kevésbé tapasztalom. Vajon miért nem dicsérjük meg egymást? 

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
a legszebb dolog
2015. november 04. Csontos Dóra

…az volt, mikor azt mondta rám a barátom, hogy büszke rám. Ha belegondolok, elég gyakran megdicsérek másokat, hogy ezzel is növeljem az önbizalmukat, de visszafelé ezt már kevésbé tapasztalom. Vajon miért nem dicsérjük meg egymást?


A Budapest Voices 2013. áprilisában alakult, és azzal szórakoztatják a nagyközönséget, hogy acappella stílusban dolgoznak fel híres magyar slágereket. Korábban nagy sikert aratott a Tankacsapda feldolgozás, de ez a mostani is hamar belopta magát az emberek szívébe. Hogy miért? A válasz egyszerű:  A készítők, Regős Ábel és Sánta Balázs célja az volt, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy milyen jó érzés az, ha bátran megdicsérnünk valakit. Szemből szembe.

A csapat a Kimnowak együttes legnagyobb slágerét, a Gyémántot énekelték el. A dalhoz készült kliphez harminckilenc szereplőt kértek fel, többek közt híres embereket, hogy írják fel egy kartonlapra a legszebb mondatot, amit valaha mondtak nekik.

Számodra melyik volt a legszebb mondat az életben?

A Budapest Voices legközelebb november 14-én az Óbudai Kulturális Központban lép fel.