Az anya megmagyarázta, hogy miért feküdt a babája a földön a váróban

Molly Lensing kéthónapos babájával közel 20 órára ragadt a Colorado Springs repülőtéren. A róluk készült fotó heves reakciót váltott ki az emberek többségéből. A háromgyerekes anya most elmesélte a történtek okát.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
anyaság
2017. október 09. Babaszoba
Egy évvel ezelőtt óriási port kavart az az amerikai Molly Lensingről készült fotó, melyet egy vadidegen készített a telefonjával, majd megosztotta az interneten. A képen a nő egy reptéri váróban ül, és a telefonján pötyög, miközben a kéthónapos kislánya a földön egy vékony kis pelenkán fekszik a lábánál. A poszt, melyet egy Albert Einsteintől vett idézettel tettek közzé (“Félek attól a naptól amikor a technológia fontosabb lesz, mint a személyes kapcsolattartás. A világon lesz egy generációnyi idióta.”), néhány óra alatt 65 000 megosztást kapott.

(fotó: littlethings.com)

De a kommentek között is akadt jó pár igazán vérlázító megjegyzés, mint például: “remélem, valaki feljelenti ezt a nőt gyermekbántalmazásért“. Lensing azonban nemrég elmesélte a Today Parents magazinnak a történtek valódi okát, mely szerint olyan sokszor törölték és foglalták újra a járatát, hogy több mint 20 órán át rostokolt a Colorado Spings reptéren a kisbabájával.

“Anastasia-t órákon át magamra kötve hordoztam, de egy idő után nagyon elfáradtam, és neki is ki kellett nyújtóznia egy kicsit” – mondja Lensing. “Arról nem beszélve, hogy muszáj volt felhívnom a családtagjaimat, hogy elmesélem nekik, hogy mi történt és merre járunk.”

 

A cikk ide kattintva folytatódik.