Családháló

Kezdőoldal Egészség és lélek “Élni akarok!” – Egy koraszülött csodás története

“Élni akarok!” – Egy koraszülött csodás története

A kis Molly hatodik hónapra született és mindössze 470 gramm volt. Az orvosok lemondtak róla, de ő nem adta fel a harcot.

Írta: Csontos Dóra,

A kis Molly hatodik hónapra született és mindössze 470 gramm volt. Az orvosok lemondtak róla, de ő nem adta fel a harcot.


Molly Perrin április 27-én született. Hatodik hónapra, 13 héttel a kijelölt határidő előtt. Még mielőtt megszületett a baba, az orvosok már diagnosztizálták a patológiás terhességet. Ennek következtében Molly súlyos alultápláltságban szenvedett. A szakemberek felkészítették aszülőket, a 34 éves Stephanie-t  és 38 éves James-t, hogy lányuk valószínűleg nem éri meg a másnapot.

A születés pillanatában Molly súlya mindössze 470 gramm volt, ez körülbelül annyi, mint egy csomag keksz súlya. Az újszülött kislány olyan kicsi és törékeny volt, hogy a kezecskéje könnyedén belefért az apja jegygyűrűjébe.

Mindez már a múlté, Molly bebizonyította, hogy kész harcolni az életéért. A kicsi most már tizenhét hetes és folyamatosan gyarapszik. A boldog szülők már az otthonukban tarthatják karban a család legifjabb tagját.

(via)

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
A gyermekágyi időszak ne az aranyérről szóljon!

A szülés utáni intim panaszokról csak az anyukák beszélgetnek egymás közt, vagy még ők sem, mert szégyellik, ha valami nincs...

Close