10 rákkeltő étel, élelmiszer
Íme 10 étel, ami ugyan finom, de sajnos az egészségre nagyon káros!
 
					
Kutatások bebizonyították, hogy a legtöbb típusú rák megelőzhető. Tudósok, egészségügyi szakemberek a legújabb eredmények alapján úgy becsülik, hogy 60 százalékról 70 százalékra nőtt annak az esélye, hogy apró életmódbeli változtatásokkal, és enyhébb diétával megelőzhetjük a rákot.
Az Amerikai Rákkutató Intézet (The American Institute for Cancer) honlapján olyan ételeket gyűjtött össze, melyek nagy mennyiségű fogyasztása hozzájárulhat a rák kialakulásához.
- 
Grillezett ételek
- 
Füstölt húsok
- 
Tenyésztett halak
- 
Hidrogénezett olajok
- 
Mikróban elkészített popcorn
- 
Nem ellenőrzött helyről érkező gyümölcsök, zöldségek
- 
Félkész ételek
- 
Finomított cukrok
- 
Szénsavas üdítők, energiaitalok
- 
Fehérliszt
Az eredeti cikket ide kattintva olvashatod el.
 
			
 
					 
					 
			 
			 
			 
			