10 rákkeltő étel, élelmiszer
Íme 10 étel, ami ugyan finom, de sajnos az egészségre nagyon káros!
Kutatások bebizonyították, hogy a legtöbb típusú rák megelőzhető. Tudósok, egészségügyi szakemberek a legújabb eredmények alapján úgy becsülik, hogy 60 százalékról 70 százalékra nőtt annak az esélye, hogy apró életmódbeli változtatásokkal, és enyhébb diétával megelőzhetjük a rákot.
Az Amerikai Rákkutató Intézet (The American Institute for Cancer) honlapján olyan ételeket gyűjtött össze, melyek nagy mennyiségű fogyasztása hozzájárulhat a rák kialakulásához.
-
Grillezett ételek
-
Füstölt húsok
-
Tenyésztett halak
-
Hidrogénezett olajok
-
Mikróban elkészített popcorn
-
Nem ellenőrzött helyről érkező gyümölcsök, zöldségek
-
Félkész ételek
-
Finomított cukrok
-
Szénsavas üdítők, energiaitalok
-
Fehérliszt
Az eredeti cikket ide kattintva olvashatod el.