10 rákkeltő étel, élelmiszer

Íme 10 étel, ami ugyan finom, de sajnos az egészségre nagyon káros!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
egészség
2017. március 06. Családháló

Kutatások bebizonyították, hogy a legtöbb típusú rák megelőzhető. Tudósok, egészségügyi szakemberek a legújabb eredmények alapján úgy becsülik, hogy 60 százalékról 70 százalékra nőtt annak az esélye, hogy apró életmódbeli változtatásokkal, és enyhébb diétával megelőzhetjük a rákot.

Az Amerikai Rákkutató Intézet (The American Institute for Cancer) honlapján olyan ételeket gyűjtött össze, melyek nagy mennyiségű fogyasztása hozzájárulhat a rák kialakulásához.

  • Grillezett ételek

  • Füstölt húsok

  • Tenyésztett halak

  • Hidrogénezett olajok

  • Mikróban elkészített popcorn

  • Nem ellenőrzött helyről érkező gyümölcsök, zöldségek

  • Félkész ételek

  • Finomított cukrok

  • Szénsavas üdítők, energiaitalok

  • Fehérliszt

 

Az eredeti cikket ide kattintva olvashatod el.