Hétköznapi szokások, amik meddővé tehetnek – Nem lehet gyereked, ha ezt csinálod?

Babát szeretnétek? Akkor ezt a cikket mindenképpen olvassátok el. Vannak ugyanis olyan hétköznapi szokások, amik akár meddővé is tehetnek - minél hamarabb engedd el őket!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
antidepresszáns
2016. október 14. Csontos Dóra

Babát szeretnétek? Akkor ezt a cikket mindenképpen olvassátok el. Vannak ugyanis olyan hétköznapi szokások, amik akár meddővé is tehetnek – minél hamarabb engedd el őket!


Particigarettázás

Nem tudom, hogy más is ismeri ezt az igét, én általában azokra szoktam használni, akik csak a buli hevében gyújtanak rá, egyébként nem dohányoznak. Ez sajnos azonban nagyon káros a termékenységre (ugyanúgy, ahogy a láncdohányzás is) és könnyen meddővé is tehet, hiszen a cigarettában 250 toxikusnak minősített anyag lehet.

A cigaretta meddővé tehet

Túlsúly

Ha állandóan gyorskaját eszel, nem sportolsz és közben egyre csak hízol, ne csodálkozz, hogy a meddőség fenyeget. A sok fölösleges kiló a rák és a cukorbetegség kockázatát is növeli, ami szintén hatással van a termékenységre. Mind a nőkre, mind a férfiakra érvényes, hogy minél több zsír raktározódik el a testedben, annál több ösztrogént termelsz, ami felborítja a hormonháztartásodat, és meddőséget okoz.

Forró jóga

A lista egyik legmeglepőbb pontja, de mindjárt elmagyarázzuk. A herék hőmérsékletének két fokkal alacsonyabbnak kell lennie, mint a testének, ezért vannak a testen kívül. Az a jóga, amit forró, fojtó levegőben kell végezni, a szűk alsórészek, a szauna és a forró fürdők nem tesznek jót a termékenységnek, hiszen a szakemberek szerint a hőség a spermák halálát jelenti.

A forró teremben végzett jóga hatással van a termékenységre

Antidepresszánsok

Mivel a pénisz összeköttetésben van a keringési rendszerrel, hosszú az olyan gyógyszerek listája, amik csökkenthetik a férfiak erekcióra való képességét. Az antidepresszánsok mind közül a legrosszabbak, hiszen károsítják a DNS-ek szerkezetét és hatással vannak a szexuális teljesítményre is.

A cikk még nem ért véget. Olvass tovább!