Családháló

Kezdőoldal Egészség és lélek Így csinál belőlünk drogost az élelmiszeripar

Így csinál belőlünk drogost az élelmiszeripar

Miközben az élelmiszeripar fantasztikusan képzett vegyészek és szuperízlelők hadseregével munkálkodik azon, hogy rávegyen minket a minél nagyobb zabálásra, szépen hazavágja az ízérzékelésünket.

Írta: szabo.daniel,

Miközben az élelmiszeripar fantasztikusan képzett vegyészek és szuperízlelők hadseregével munkálkodik azon, hogy rávegyen minket a minél nagyobb zabálásra, szépen hazavágja az ízérzékelésünket.


Az élelmiszergyártók célja, hogy minél több ételt tudjanak eladni nekünk, amivel nem feltétlenül van baj, hiszen elvileg nem kötelező vásárolni a termékekből, bármikor abba lehet hagyni mondjuk egy zacskó csipsz, vagy egy tábla csoki evését. Ami miatt viszont fair play díjat biztosan nem fognak kapni a gyártók, az a kémiai manipuláció, amivel a gyanútlan fogyasztók választását eléggé megnehezítik.

Só-Cukor-Zsír

A nagy hármas kombó. Ha ennek a három alkotóelemnek az arányait pontosan beállítják az okos mérnökök, gyakorlatilag ellenállhatatlan lesz az étel a fogyasztó számára.

 

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
A gyerek jutalom – szemléletformáló kampány

Május 25-én vasárnap 10 órára gyereknapon közös éneklésre hívunk Benneteket! Fogjatok össze gyerekekkel, anyukákkal, családokkal és énekeljetek ti is településeteken!...

Close