Így találd meg a tökéletes nőgyógyászt!

Jó nőgyógyászt találni ugyanolyan nehéz, mint jó fodrászt vagy kozmetikust. Most abban segítünk, hogy megtaláld a leginkább hozzád illőt.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
egészség és lélek
2014. október 18. Csontos Dóra
Emlékszem a hosszú hónapokon át tartó vesszőfutásra, amin a házasságkötésünk és a költözésünk után végigmentem. Férjemmel zöld utat adtunk a kisbaba érkezésének, már csak egy jó nőgyógyászt kellett találnom, akiben megbízom annyira, hogy a leendő gyermekem születését rá bízzam. Mit mondjak…? Nehéz dolgom volt.

Barátnői ajánlások kontra valóság
 
A már gyermekkel rendelkező barátnőim boldogan ajánlották saját nőgyógyászukat, akik segítettek a lurkó világra jöttében. Én pedig megfogadva a tanácsukat végig is jártam mindegyiket, de sajnos egyiknél sem éreztem, hogy megtaláltam az igazit. A neves budai nőgyógyász kedves volt ugyan, de a tizenöt perces konzultáció alatt négyszer is csörgött a mobilja, és hosszan beszélt a vonal túlsó végén levőkkel. Egy másik, idősebb professzor egyszer sem nézett a szemembe a beszélgetésünk alatt. Egy fiatal, empatikusnak tűnő doki pedig rögtön rá akart beszélni egy “lájtos” hormonkezelésre , hogy 
“hamarabb összejöjjön az a gyerek”. Le kellett vonnom a konzekvenciát: ami tetszik a barátnőimnek, az nem feltétlenül az én világom is.
 
A lista a kulcs
 
Elég elkeseredett voltam, hiszen kidobtam egy csomó pénzt az ablakon, és még mindig nem találtam meg, akit kerestem. És akkor kipattant a fejemből az isteni szikra. Írok egy listát, amiben az általam fontosnak ítélt dolgokat csokorba gyűjtöm, és ennek alapján keresek magamnak orvost. Ezt most megosztom itt is, hátha segít Neked is.
 

Kapcsolódó cikkek

Friss

Miért nem múlik el az ekcéma?
Megújult a Családháló
A saját kenyér igézete