Megrázó videó: Segítség, apa bajnok a verésben…

A Nők Elleni Erőszak Megszüntetésének Világnapján megjelent a DeadLens Pictures legújabb nagysikerű, ám annál megrázóbb kisfilmje a családon belüli erőszakról.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
bántalmazás
2015. november 25. Csontos Dóra

A Nők Elleni Erőszak Megszüntetésének Világnapján megjelent a DeadLens Pictures legújabb nagysikerű, ám annál megrázóbb kisfilmje a családon belüli erőszakról.


Külső szemlélőként többségünk azt gondolja egy harmonikusnak tűnő családról, hogy náluk minden rendben van és egységben az erő. Csakhogy, hogy sokszor az a bizonyos erő nem a boldogság megteremtésébe fektetődik, hanem a feleség vagy gyermek bántalmazásába.

“Mi, a DeadLens Pictures csapata küldetésünknek tartjuk, hogy időről időre felhívjuk a figyelmet létező, de elhallgatott társadalmi problémákra vagy figyelmeztessünk olyan emberi attitűdökre, amelyek ellen szót kell emelni a kiszolgáltatottak védelme érdekében. Az első, állatvédelem és felelős örökbefogadás témakörben leforgatott és közzétett kisfilmünket fél év alat több, mint 28 millióan nézték meg világszerte, több nemzetközi vezető sajtóorgánum közölt terjedelmes cikket a filmről és annak üzenetéről” – nyilatkozta a DeadLens Pictures csapata a kisfilmjük megjelenésével kapcsolatban.

A videóban szereplő kisfiú boldogan rajzolgat az asztalnál, míg édesapja dolgozik, anyukája pedig otthon serénykedik. Eltelik a nap, majd a gyermek megmutatja édesanyának mit rajzolt aznap. “Help!” azaz “Segítség!” a videó üzenete.

Ne viseljünk szemellenzőt, vegyük észre ha baj van és nyújtsunk segítséget a családon belüli erőszakot elszenvedőknek.