Szeretetnyelv honlap indult

Mindenki a saját szeretnyelvén fejezi ki, hogy szeret. Társunk lehet, hogy mást érezne szeretetnek, mert más a szeretetnyelve. Nagyszerű honlap indult Gary Chapman szeretnyelveinek megismertetésére a Harmat kiadó gondozásában. 

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
egészség és lélek
2015. november 19. Aipmilo

„A szeretet nyelve egyetemes. Ám ahányan vagyunk, annyiféle nyelvjárást beszélünk.” Gary Chapman


Minden ember kicsit más módon fejezi ki a szeretetét, és éppen ezen a módon is érzi meg, hogy szeretik. Gary Chapman szeretetnyelvről szóló könyvében öt fő nyelvet azonosított. Ajándék, elismerő szavak, minőségi idő, szívességek vagy a testi érintés az, ami által szeretve érezzük magunkat?

A Harmat Kiadó öt szeretetnyelvet bemutató honlapja most indult. Az olvasók nemcsak az egyes nyelvek jellemzőit ismerhetik meg behatóbban, hanem a különböző tesztek kitöltésével saját szeretetnyelvükre is fényt deríthetnek. Az oldal különlegessége, hogy több célcsoportot szólít meg, egyedülállóknak, házasoknak, gyermekeknek, kamaszoknak más-más teszt áll a rendelkezésére, hogy megtalálja a szeretetnyelvét. A féjek és a feleségek szintén külön lettek megszólítva. 

Igen hasznos lehet, ha nemcsak saját, de családunk tagjainak szeretetnyelvére is rátaláluk. Talán kevesebb szívből jövő ajándék landol a sarokban és talán rászánjuk magunkat végre, hogy elmenjünk arra a programra, amit már régen sejtettünk, hogy párunknak jól esne.

Ezen kívül rengeteg hasznos tanáccsal és ötlettel szolgál ez az interaktív oldal, ahol többek között azt is megtudhatják, mások miket köszönhetnek a könyveknek, illetve maga Gary Chapman milyen észrevételekkel tud szolgálni az olvasók által feltett kérdésekre.

Itt megtaláljátok a honlapot:

http://szeretetnyelvek.hu/