Ti vagytok egymás számára az igaziak? Derítsétek ki!

Biztos vagy a párkapcsolatodban? Szeretnétek továbblépni? Az esküvő előtt mindketten válaszoljátok meg az alábbi tíz kérdést, hogy kiderüljön, hogy tényleg ti vagytok egymás számára az igazi.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
álomesküvő
2015. december 11. Csontos Dóra

Biztos vagy a párkapcsolatodban? Szeretnétek továbblépni? Az esküvő előtt mindketten válaszoljátok meg az alábbi tíz kérdést, hogy kiderüljön, hogy tényleg ti vagytok egymás számára az igazi.


Ha biztosra szeretnétek menni, szánjatok pár percet ezekre a kérdésekre:

  1. Ki vagyok én? Az a személy, aki nincs tisztában saját képességeivel, erősségeivel az képes elveszni egy kapcsolatban, ami a későbbiekben váláshoz vezethet.

  2. Tényleg boldog vagyok ebben a kapcsolatban? Lehet, hogy csak megszokásról van szó? Esetleg nem mertek kilépni egy rossz kapcsolatból? Tisztázzátok, hogy mit is éreztek egymás iránt.

  3. Miért vagyok én ebben a kapcsolatban? Boldog vagyok és szerelmes? Fásult és szeretet iránt  vágyakozó? Ha nem vagy elégedett, akkor ne mondj igent.

  4. Kiegyensúlyozott a kapcsolatunk? Mindketten egyenértékű felek vagyunk? Ugyanúgy mindent megteszünk a közös boldogságért? Nem szabad hagyni az elnyomást!

  5. Tudtok együtt szórakozni? Fontos, hogy ne csak együtt legyetek, de élvezzétek is a közösen töltött időt. Ugyanolyan jól szórakoztok egymás társaságában mint korábban?

  6. Feltétel nélkül megbízom a páromban? A bizalom egy kapcsolat alapja, nincs helye túlzott féltékenységnek vagy a másik kisajátításának.

  7. Ugyanabba az irányba tartotok? Tisztáztátok a jövőbeni terveiteket? Képzeljétek el magatokat 5-10 év múlva, egyezik a kép? Ha nem, még várjatok a nagy nappal.

  8. Vonzódom egyáltalán a páromhoz? Hiába a szeretett, ha nincs meg a kémia. Ez idővel csak rosszabb lesz..,

  9. Én még mindig én vagyok? Ha egy ember sokáig van egy másik mellett, akkor képes teljesen megváltozni. Tetszik nektek az az ember, akik mellette vagytok? Ugyanazok vagytok, mint régen, akibe beleszeretettek?

  10. Mit súg a szívem? Ne az eszetekkel, hanem a szívetekkel gondoljátok át a dolgokat! Ha a szívetek mélyén már most másra vágytok, az később sem fog megváltozni.

(via)