41 évesen talált rá az igazira – Ma 73 éves Esztergályos Cecília, a hős szerelmes

Az örök mosolygós Esztergályos Cecília, aki lélekben még mindig 18 éves ma ünnepli 73. születésnapját. Életében a tánc és a színjátszás mellett a férfiak és a szerelem játszották a főbb szerepeket. Fiatalkori képekkel tűzdelt "szerelmes" interjúrészletekkel köszöntjük őt.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2016. január 26. Vajda Boglárka

Az örök mosolygós Esztergályos Cecília, aki lélekben még mindig 18 éves ma ünnepli 73. születésnapját. Életében a tánc és a színjátszás mellett a férfiak és a szerelem játszották a főbb szerepeket.


Leányregénybe illő szerelmi kalandok

Cecília a pont tizennyolcadik születésnapján esett életében először szerelembe. Azelőtt, a saját bevallása szerint, az érzelmi világa olyan volt, akár egy tízéves kislányé. Semmi nem érdekelte, csak a tánc. Szólótáncos volt a pécsi balettben, aztán jött a Férfi.

“Elsöprő szerelem volt, hiszen rögtön összeköltöztünk, hittünk egymásban, én szerettem volna tőle gyereket is. Az együttélés akkor albérletet, vaságyat jelentett, de ez nem számított, boldogok voltunk. Tartott, ameddig tartott, mert ő elszerződött Budapestre és ott liezonba keveredett egy színésznővel…” – mondta a Borsnak adott interjújában a Jászai Mari-díjas színésznő.

Az első férjéhez azért ment hozzá, hogy féltékennyé tegye a férfit, aki liezonba keveredett egy másik nővel, de az a történet is más irányt vett végül, Cecília beleszeretett az első férjébe. “Én olyan típus vagyok, hogy vagy hűséges vagyok vagy ne legyünk együtt. Abban a pillanatban tovább kell, hogy lépjünk, ha megérezzük a harmadik felet.” – mondta Esztergályos.