Családháló

Kezdőoldal Háttér A legszebb karácsonyi ajándékom

A legszebb karácsonyi ajándékom

Pályázat 7-10 éves gyerekeknek a CikkCakk Magazintól. Bíztassátok a gyerekeket, hogy alkossanak!

Írta: Aipmilo,

A Harmat Kiadó gondozásában megjelenő CikCakk keresztény magazin pályázatot hirdet 7−10 éves gyerekeknek „A legszebb karácsonyi ajándékom” címmel. Az ajándék nem csak tárgy lehet, hanem bármi más, aminek a gyermek örült.

Pályázni két kategóriában lehetséges:

a) temperafestménnyel (maximum A/3-as méretben);

b) saját vers, mese, történet beküldésével (maximum 3000 karakter terjedelemben).

Az alkotások a gyerekek személyes élményét fejezzék ki: mi volt életük „legeslegszebb” karácsonyi ajándéka, minek örültek, mire emlékeznek a legjobban?

A festményeket Kállai-Nagy Krisztina grafikusművész, az irodalmi alkotásokat a Pompor Zoltán gyermekirodalmi szakértő által vezetett zsűri fogja elbírálni.  Minden beküldött alkotás felkerül a cikcakk.huoldalra, a legjobbak pedig megjelennek a CikCakk magazin márciusi lapszámának hasábjain. A tíz legjobbnak ítélt pályamű alaktóit 10 000 forintos Harmat könyvutalvánnyal jutalmazzuk.

A pályaműveket – ha lehet, elektronikus formában – a magazin [at] cikcakk [dot] hu-ra vagy postai úton a Harmat Kiadó, CikCakk magazin, 1113 Budapest, Karolina u. 62. címre kérjük 2016. január 15-ig eljuttatni.

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Az ölelés fontossága – 5+1 ok, amiért ölelni jó

Egy jó ölelés terápiás és gyógyító hatással is bír. Kutatások bizonyítják, hogy mennyire jó tesz testnek és léleknek egyaránt egy...

Close