A tízhónapos bébi kívánságlistája

A tavalyi szezonban, már valamikor január környékén jutott el hozzám az alábbi kívánságlista, a gyerekem épp akkor volt tíz hónapos, úgyhogy remekül szórakoztam rajta. Idén ismét előkerült, és még mindig nagyon vicces, úgyhogy úgy gondoltunk, önökkel is megosztjuk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. december 12. Gyarmati Orsolya

Raquel D’Apice, egy tíz hónapos bébi anyukája összeszedte, szerinte mi az, amit a gyermek legszívesebben kapna karácsonyra, vagyis milyen levelet írna a tízhónapos a Jézuskának.


Kedves Jézuska!

Tíz hónapos csecsemőként azért írok neked, mert anyám több embernek is elküldte karácsonyi kívánságlistámat, de sajnos az a lista semmilyen szempontból nem egyezik valódi kívánságaimmal. Hogy csak egy példát említsek, az összerakható pohárkákat kifejezetten haszontalan ötletnek tartom.

Tudom, adódik a tréfa, miszerint a babák a csomagolópapírnak meg a dobozoknak örülnek a legjobban. Oké, igazad van. Természetesen olyasmit is szeretnék. De van még itt néhány dolog rajtuk kívül is, amire kifejezetten vágyom. A listát mellékelem. Kellemes ünnepeket kívánva:

A tíz hónapos bébi.

Akkor tehát következzen a lista:

1. Laptopzsinór.

A világon mindennél jobban szeretném anya laptopjának a zsinórját. Szeretném ezenkívül a hozzá tartozó hosszabbítót, tudod, azt a fajtát, amin piros ki-be kapcsoló gomb is van.

Szükség esetén megelégednék egy köteg bármilyen elektromos vezetékkel is, de a legjobban ezeket a konkrét drótokat akarom, amik anya íróasztala mögött, a hősugárzó mellett kanyarognak (amely utóbbi zsinórjának szintén örülnék).

2. Ez a fali szórakoztató egység.

Elképzelésem sincs, anya miért nem engedi, hogy játsszak vele, hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy gyermekek számára készült. Szeretnék egy ilyet a szobámba.