Az abortusz hősei

Nemrég az Észak-Karolinai Egyetem egy program keretében ünnepelte azokat a nőket, akik illegális abortusz során vetették el gyermekeiket.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
abortusztabletta
2014. október 29. Gyarmati Orsolya

Nemrég az Észak-Karolinai Egyetem egy program keretében ünnepelte azokat a nőket, akik illegális abortusz során vetették el gyermekeiket.


Egy, a programot reklámozó szórólap szerint az egyetem LGBTQIA (a nem heteroszexuális emberek összefoglaló neve) csoportja azokat a nőket élteti, akik azelőtt vetették el a gyerekeiket, hogy az abortusz legális lett volna.

Az eseményen részt vevő hallgatóknak a rendezők ingyen pizzát ígértek.

“Gyertek és ismerjétek meg azokat a bátor nőket akik az abortusz legálissá tétele előtt mentek el terhességmegszakításra, és azokat az orvosokat, akik mindezt lehetővé tették számukra”, írja a szórólap.

Forrás: Youngcons


Nos, úgy véljük, a fenti eset jól példázza, milyen egészségtelen és totálisan kontrollálatlan irányt vett az abortuszlobbi. A liberális média pedig mindent megtesz, hogy ennek táptalajt adjon, ha máshogy nem, hát egy olyan rendezvényen, amelyet olyan emberek szerveznek, akik számára a “másság” az alap, a nemi eltévelyedés a normális. Még szép, hogy ebbe az “értékrendbe” belefér az is, hogy hősként ünnepeljék azokat az orvosokat, akik jó pénzért ölnek magzatokat, és azokat az anyákat, akik meggondolatlanságuk következményeit nem vállalva saját gyermekük életének vetnek véget.