Az “elbűvölő” náci orvos, aki a Planned Parenthood módszereivel dolgozott

A Planned Parenthood kifejlett emberi magzatok agyát távolítja el – egyiküknek még dobogott a szíve, mikor kioperálták a szervet – és mindezt a „tudományos kutatás” nevében. Ám amint kiderült, nincs új a nap alatt…

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
abortusz
2015. október 02. Paulik András

A Planned Parenthood kifejlett emberi magzatok agyát távolítja el – egyiküknek még dobogott a szíve, mikor kioperálták a szervet – és mindezt a „tudományos kutatás” nevében. Ám amint kiderült, nincs új a nap alatt…


Ismerjék meg Dr. Julius Hallervorden-t, a német orvost és neurológust, aki a Kaiser Wilhelm Agykutató Intézet ideggyógyászati osztályának vezetőjeként dolgozott. Náciként.

Amiről most szó lesz, azt hihetetlennek fogják találni, de valóban megtörtént. És napjainkban is történik. A nürnbergi per dokumentumai alapján Dr. Hallervorden még a náci uralom alatt megtudta, hogy tömegesen altatnak el mentális betegeket széndioxiddal az úgynevezett „halálközpontokban”.

„Mikor hallottam, mit terveznek, elmentem a doktorokhoz és ezt mondtam „Nézzétek fiúk, ha úgyis meg fogjátok ölni ezeket az embereket, legalább az agyukat vegyétek ki, hogy valami hasznukat vegyük.” meséli Dr. Hallervorden.

Így jutott a doktor körülbelül 500 emberi agyhoz. Bár néha „enyhe rosszullétet” érzett a dolog miatt, a tudomány nevében végzett munkával igazolta magát – olvasható a lifesitenews.com-on.

,,Csodálatos szövetek voltak azokban az agyakban, gyönyörű fogyatékosságok, torzulások és gyermekbetegségek. – mondta. – Persze hogy elfogadtam őket. Hogy honnan származtak, ahhoz nem volt semmi közöm.”

Dr. Hallervorden azt is elmagyarázta, miért pont a mentális betegeket választották ki. Szerinte „egy nagyon egyszerű és gyors eljárásról” volt így szó. A pszichiátriai intézetekben dolgozó nővérek kiválaszthatták, melyik pácienst nehéz kezelni, melyiket nem szeretik vagy éppen melyikkel nincs idejük foglalkozni és elküldhették őket a halálközpontba.

„A legrosszabb az egészben, hogy az eljárás a nővérek gyilkossá válásához vezetett. – mondta. – Egyszerűen kiválaszthatták azt, akit nem szerettek, az orvosoknak pedig annyi páciensük volt, hogy felírták a listára a szerencsétlen nevét anélkül, hogy ismerték volna.”

Az internetes etikett szerint az ellenfeledet a nácikhoz hasonlítani a legkevésbé bölcs érvelés. Mindazonáltal a Planned Parenthood esetében mégiscsak fennáll a párhuzam, mivel az áldozatok életkorától eltekintve nincs sok különbség a két eljárás között.

Hiszen kinek ne jutnának eszébe Dr. Hallervorden halálos ‘kutatásai’ ezt a videót látva, melyben egy volt sebész meséli el, hogyan kellett egy még élő magzatnak eltávolítani az agyszövetét?

Vagy ki tudja végignézni ezt a felvételt, melyben a szervezet dolgozói egy húszhetes magzat levágott végtagjait mustrálják anélkül, hogy megfordulna a fejükben, hogy a huszadik század egyik legnagyobb gonoszságának újjáélesztői?

Esetleg hányan tudnak egyetértően bólogatni a Planned Parenthood Facebook – bejegyzése láttán, mely a magzati szövetet „értékes eszköznek” van bélyegezve, melyet „fel kell használni” hasonlóan Dr. Hallervordenhez, aki „csodálatos anyagnak” nevezte az emberi agyszövetet?

Végig tudjuk-e hallgatni egy orvosi kutatóközpont vezetőjét, aki arról beszél, hogy „egy kicsit kiakadnak a dolgozói” mikor megjönnek az egészben abortált magzat- szállítmányok, és közben nem gondolni a náci doktorra, aki azért ‘enyhe rosszullétet’ érzett néha?

És legvégül, nem állítható-e párhuzamba a brutális nővérek módszere, hogy megszabaduljanak a kellemetlen páciensektől azzal, ahogyan több millió magzatot megölnek, csak azért mert kellemetlenek a szülők számára?

Ha a szisztematikus emberölés elállatiasítja a náci nővéreket, vajon a legális abortuszt nem állatiasítja el az egész kultúránkat?

(via)