Családban élni jó! – A Népesedési Kerekasztal filmpályázata fiataloknak

„Ragadd meg ezt a témát humorosan vagy komolyan, a napos vagy az árnyékos oldaláról, vidáman vagy szomorúan, megnevettetően vagy elgondolkodtatóan, és mutasd be egy kisfilmben!” - hívja fel 14-35 év közötti fiatalok figyelmét a Népesedési Kerekasztal.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. március 15. Szaurella

„Ragadd meg ezt a témát humorosan vagy komolyan, a napos vagy az árnyékos oldaláról, vidáman vagy szomorúan, megnevettetően vagy elgondolkodtatóan, és mutasd be egy kisfilmben! Te hogyan látod? Mit mondanál erről a kortársaidnak? Szeretettel várjuk a pályázatodat!” – hívja fel 14-35 év közötti fiatalok figyelmét a Népesedési Kerekasztal.


Pályázati feltételek

Pályázók köre: 14-35 éves fiatalok saját alkotású pályázatait várják. A film szabadon választott technikával készülhet (forgatott, animáció stb.), hossza max. 2 perc. A pályaműveket a www.youtube.com-ra kell feltölteni. A videó nevében szerepeljen a mottó, de adható saját cím is. A feltöltés után a linket a filmpalyazat [at] nepesedesikerekasztal [dot] hu email címre kell elküldeni. A zsűri előválogatást végez, döntése alapján kerülnek a filmek versenybe. Az email üzenetben szerepeltetni kell a pályázó személy nevét, születési évét, lakcímét, telefonszámát, email-címét.

Beadási határidő: 2014. május 5. 24.00 óra. Eredményhirdetés a Nemzetközi Családnapon: 2014. május 15. sajtó nyilvános rendezvény keretében. Elbírálás: a Népesedési Kerekasztal által kijelölt zsűri által.

Díjazás: két korosztályban: 14-20 év, 20-35 év, kategóriánként 3 helyezett, és mindkét korosztályban 1-1 közönségdíj (a Népesedési Kerekasztal facebook oldalán leadott lájkok alapján).

Díjak: a két közönségdíj egy-egy Tablet (APPLE iPad Air 9.7″) 150eFt értékben. A két kategóriában a zsűri által legjobbnak talált filmeket egy-egy web áruházban beváltható vásárlási utalvánnyal jutalmazzák:

1. helyezett 150eFt

2. helyezett 100eF t

3. helyezett 50eFt

A nyertes művek terjesztése: a Népesedési Kerekasztal honlapján, facebook oldalán és más médiafelületeken.