Csoda: két óráig volt eltemetve egy újszülött, de túlélte!

Még neve sincs annak a kislánynak, akit élve temettek el és hagytak a föld alatt két órán át, miután a szülei azt hitték róla, hogy halva született.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
csoda
2014. december 28. Gyarmati Orsolya

Még neve sincs annak a kislánynak, akit élve temettek el és hagytak a föld alatt két órán át, miután a szülei azt hitték róla, hogy halva született.


Lu Xiaoyun, egy hétéves kislány édesanyja Kína Liaoning tartományában, Dongdong egyik farmján él. Itt törtek rá a szülési fájdalmak. Mivel Lu azt hitte, csupán négyhónapos terhes, ő és férje, He Yong biztosak voltak benne, hogy az asszony elvetél.

Néhány erőteljesebb alhasi görcs után Lu megszült egy kislányt, akiről azt gondolták, hogy halott. Lu azonnal felhívta férjét, aki kihívta a mentőket. Yong nekik is azt mondta: nincs értelme megvizsgálni a kisbabát, egészen biztosan halott.

Eközben Lu anyja egy fa alá temette a kislányt. Szerencsére amikor He Yongot kicsit többet faggatták a babáról, az orvos gyanút fogott, és elrendelte a kicsi vizsgálatát abban a reményben, hogy a kislány mégis él. Yongot sokkolta a hír, amikor megtudta, hogy anyósa máris eltemette az újszülöttet. Hazarohant, kiásta a kislányt, aki akkor már két órája a föld alatt volt és döbbenten látta, hogy a baba lélegzik!

Yong visszavitte a kicsit a kórházba, ahol az orvosok megállapították, hogy Lu nem négy hanem hat hónapos terhes volt. Mivel a család nem engedhette meg magának, hogy kezeltesse a kis koraszülöttet, három nap elteltével hazaküldték őket. Szerencsére addigra a média hírt adott a baba csodálatos életben maradásának történetéről, így az emberek adakozni kezdtek a családnak, amelynek következtében a család visszavihette a kislányt a kórházba, hogy megfelelő ellátásban részelüjön.

Forrás: nationalrighttolifenews.org/