“Egy nő számára az a csapda, ha tökéletes akar lenni”

Harkó Detty és a divat kapcsolata nem friss szerelem. Korábban modellkedett, jelenleg a divattervezés teszi ki ideje nagy részét, de mindemellett édesanya is. A Femcafe Birthday Nighton debütál legújabb kollekciója, amit eddig még sehol sem láthatott a közönség. E jeles alkalomból faggatuk ki őt magánéletről, karrierről és még sok minden másról.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
divat
2016. október 18. Gyarmati Orsolya

Harkó Detty és a divat kapcsolata nem friss szerelem. Korábban modellkedett, jelenleg a divattervezés teszi ki ideje nagy részét, de mindemellett édesanya is. A Femcafe Birthday Nighton debütál legújabb kollekciója, amit eddig még sehol sem láthatott a közönség.


Mit szóltál, amikor felkerestünk, hogy mutasd be új, őszi-téli kollekciódat a Femcafe Birthday Night keretein belül?

Ez lesz az első bemutatóm, így amikor megkerestetek, majd’ kiugrottam a bőrömből! Igazán megtisztelőnek éreztem, hogy a Femcafe felkért. Köszönöm ezúton is a lehetőséget!

A Femcafe egyik alappillére a Fashion&Beauty rovat. Neked mi tetszik a legjobban benne?

Sokszínű, impulzív és naprakész. Szeretem az aktuális divatba betekintést nyújtó rövidebb, könnyen fogyasztható cikkeket és az átfogóbb, divattörténelmi írásokat is! A Femcafe divatrovata kellően sokszínű, a divatvilág minden szegmensét igyekszik bemutatni a kisebb kézműves tervezőktől kezdve a nagy divatházakon keresztül, hazai és nemzetközi szinten egyaránt.