Felgyújtotta magát és meghalt egy ember, Vilmos herceg és Katalin hercegnő közelében!

A Scotland Yard szerint nincsenek terrorcselekményre utaló nyomok. A londoni rendőrség egy bejelentés nyomán vonult ki a Kensington-palota mellé, ahol egy ember ruházata lángolt.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2016. február 09. Vajda Boglárka
A Scotland Yard szerint nincsenek terrorcselekményre utaló nyomok. A londoni rendőrség egy bejelentés nyomán vonult ki a Kensington-palota mellé, ahol egy ember ruházata lángolt. A kiérkező rendőrök, tűzoltók és mentők erőfeszítései ellenére a negyvenes éveiben járó férfi a helyszínen meghalt.

 


A Scotland Yard illetékesei úgy nyilatkoztak, hogy a tragikus eset előtt néhány órával egy londoni kórház jelezte: eltűnt egy folyamatos kezelés alatt álló páciense. A vizsgálatok eddigi adatai azt valószínűsítik, hogy ugyanarról a személyről van szó.

A Kensington-palota Vilmos herceg – a brit trón majdani várományosa, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, II. Erzsébet királynő unokája – és hitvese, Katalin hercegnő londoni otthona. A házaspár azonban jelenleg nem itt lakik, hanem a kelet-angliai Norfolk közelében, mivel Vilmos ott dolgozik mentőhelikopter-pilótaként.
 
forrás: mti.hu