Gyereknap, gyereknap! – hétvégi programajánló

Csokoládéfesztivál, Cartoon Network fociakadémia, játékfesztivál...és minden, ami a gyerekekről és gyerekeknek szól! Gyereknap folyik a csapból is.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. május 24. Gyarmati Orsolya

Csokoládéfesztivál, Cartoon Network fociakadémia, játékfesztivál…és minden, ami a gyerekekről és gyerekeknek szól! Gyereknap folyik a csapból is.


GYEREKNAP, SIÓFOK, FŐTÉR

Vasárnap, 26-án Siófokon a Fő téren vasárnap a Kálmán Imre Kulturális Központ egész napos programsorozatra várja a kisebb és nagyobb gyermekeket. A nap házigazdája Kovács Róbert lesz, koncertet ad a Garabonciás együttes, lesz sok játék, közös éneklés, közös zenélés. Fellép még a Zabszalma és a Makám együttes. A közkedvelt légvárban a 6 és 12 év közötti gyerekek idén egy akadályokkal ellátott ügyességi pályán is próbára tehetik kerékpártudásukat, az egészen picik pedig ellátogathatnak a Csilingelő nevű játékos-dalos mesekuckóba.GYEREKNAP, AGÁRD, RÖNKVÁR

Agárdon, a Rönkvárban vasárnap 10 órától a Maszk Színház előadását láthatják a gyerekek Szamárcsel – kalandozások a török kori Magyarországon címmel. Az élő szereplős játék óriásbábbal, árnyjátékkal, sok zenével nem csak a kicsiknek ígér tartalmas szórakozást. Lesz még török kori harcmodor tanulása, íjászat és vitézi próba is.HETEDHÉT JÁTÉKFESZTIVÁL, SZÉKESFEHÉRVÁR, BELVÁROS

Székesfehérvár belvárosa óriási játszótérré változik ezen a hétvégén: itt rendezik meg a Hetedhét Játékfesztivált. A szervezők minden korosztályra, még a játékos kedvű felnőttekre is számítanak!KÜLÖNLEGES GYEREKNAP, BUDAPEST, LUDWIG MÚZEUM

Egy, két, há…és! Gyereknap címmel tartja különleges gyereknapi rendezvényét május 25-n 10.30 és 15.00 között a Ludwig Múzeum. Az épület három szintjén, nyolc helyszínen, különböző foglalkozásokkal várjuk a családokat. A megértési nehézséggel élő gyermekeket nevelő családorkra szintén számítanak!

További információ itt! 

CSOKIFESZTIVÁL, BUDAPEST, DUNA PLÁZA

Szombaton és vasárnap Csokoládéfesztivál lesz a Duna Plázában. Kerek csokoládé, szögletes csokoládé, lyukas csokoládé, csokoládés csokoládé? Gombóc Artúr és társai: ízlelőbimbókat felkészíteni!

További infó itt!

DECATHLON GYEREKNAP, NÉPLIGET, BUDAPEST

Május utolsó vasárnapján minden bringás gyereknek a Népligetben a helye, mert változatos programokkal vár minden tekerni vágyó családot az I. Decathlon Kerékpáros Gyereknap. 2013. május 26-án, vasárnap 9 órától kerékpáros parkká változik a budapesti Népliget, ahol túrázhat, versenyezhet, okulhat és szórakozhat az egész család. A Liget útjain és ösvényein hangulatos túrán vehetnek részt a családok, a 3 km hosszú körpályán biztonságos körülmények között tekerhetnek kicsik és nagyok. De a versengők se maradjanak otthon, mert a legjobb sprintert értékes ajándékcsomaggal jutalmazzák. A részvétel ingyenes.

CARTOON NETWORK FOCIAKADÉMAI, MILLENÁRIS, BUDAPEST

A Cartoon Network Fociakadémia hazai nyitóeseménye a Millenáris és a Gondolkodj Egészségesen! Program közös gyermeknapján május 26-án vasárnap lesz, ahol minden a mozgásról, a mesékről és a vidámságról szól majd, így a Cartoon Network is egész napos focis programokkal: élő csocsóval, bekötött szemű focival, rúgófallal várja a gyerekeket, a hazai freestyle football legjobbjai pedig bemutatót és rögtönzött edzést tartanak a leglátványosabb futballtrükkökből, fogásokból. A labdával ügyesen zsonglőrködő gyerekek pedig a helyszínen is nevezhetnek a fociakadémiára.

Info: itt