„Gyermekem varázslatos gyógyulásának története” – Pályázat szülőknek a kicsik egészségéért

Hazánkban közel minden hetedik gyermek kerül kórházba évente. A szülők számára ilyenkor nagy segítséget jelenthet, ha van olyan hasonló helyzetben lévő anyuka vagy apuka, akinek megismerhetik történetét.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
szülő
2018. július 10. K&H

A K&H gyógyvarázs „gyermekem varázslatos gyógyulásának története” címmel pályázatot hirdet azoknak a szülőknek, akik szívesen megosztják, hogyan épült fel gyermekük az orvosok, az ápolók, a kórház segítségével, erőt adva ezáltal más nehéz helyzetben lévő családoknak is. Sőt, a pályázattal az általuk megjelölt gyermekegészségügyi intézmény 1 millió forint értékű műszerrel gazdagodhat.  

Magyarországon körülbelül 1,5 millió gyermek él, közülük évente több mint 200 ezren kerülnek kórházba, a mentőket pedig évente 45 ezerszer riasztják gyermekekhez. „Egy hirtelen jött betegség vagy baleset hosszú időre felboríthatja az egész család életét. Egy ilyen élethelyzetben hatalmas erőt jelenthet, ha olyan szülők történetét ismerjük meg, akik hasonló helyzetet éltek át.

Az idén 15 éves K&H gyógyvarázs programban számos kis beteg szívmelengető gyógyulásának történetét ismerhettük meg. Szeretnénk, ha ezt a sok-sok pozitív tapasztalatot, lelki feltöltődést más szülők is hallhatnák, és erőt meríthetnének belőle, miközben a gyógyító intézmények is újabb eszközökkel gazdagodhatnának. Arra biztatom ezért a szülőket, hogy küldjék be történetüket, és nyerjenek 1 millió forintos műszertámogatást annak az intézménynek, amelyet ők maguk jelölnek meg!” – mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatója.

K&H gyógyvarázs: gyermekem varázslatos gyógyulásának története

A K&H gyógyvarázs program pályázatot hirdet „gyermekem varázslatos gyógyulásának története” címmel, ahol a szülők július 20-áig küldhetik be 150 szavas, megindító történeteiket a khgyogyvarazs.hu weboldalon keresztül – reményt adva ezzel azoknak, akik jelenleg is küzdelmes harcot vívnak gyermekük egészségéért. A pályázaton részt vehet minden olyan szülő, akinek gyermeke a gyermekegészségügyi intézménynek köszönhetően betegségből gyógyult meg. A program során a pályázók a khgyogyvarazs.hu oldalon keresztül küldhetik be gyermekük gyógyulásának 150 szavas történetét, 2018. július 20-ig. A nyertes pályázatokban megjelölt intézmények egyenként maximum bruttó 1 millió forint, összesen maximum bruttó 6 millió forint értékű műszertámogatással gazdagodnak, a nyertes pályázók pedig 1-1 óriás macit nyernek gyermeküknek.

További részletek a www.khgyogyvarazs.hu weboldalon!