Hiszti van? Három videó a tuti megoldással

Bárki bármit mond, egy hosszan hisztiző gyerek rohadtul idegesítő, és ugyanez az autóban, ahol még menekülni sem tudunk még rosszabb. Akkor is, ha izomból próbáljuk nyomni az angyali mosolyt, de előbb-utóbb csak odasziszegjük az összeszorított fogaink között, hogy „ha ezt MOST nem hagyod abba, esküszöm, hogy...”

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. augusztus 10. Gyarmati Orsolya

Bárki bármit mond, egy hosszan hisztiző gyerek rohadtul idegesítő, és ugyanez az autóban, ahol még menekülni sem tudunk még rosszabb. Akkor is, ha izomból próbáljuk nyomni az angyali mosolyt, de előbb-utóbb csak odasziszegjük az összeszorított fogaink között, hogy „ha ezt MOST nem hagyod abba, esküszöm, hogy…”


Vannak persze szerencsés szülők, akik még idejében felfedezték a zene jótékony hatását, és ha a gyerek belekezd, csak beteszik a „csitító zenét” és a lurkó máris jobb kedvre derül. Kár, hogy felnőtteknél ezt nem lehet ugyanígy bevetni, mennyivel nyugodtabb napjaink lennének, nem?! Korábban már volt egy ilyen videós összeállításunk, most jöjjön egy hazai és nemzetközi zenére nyugvó gyerek, és a harmadik, amelyiket egy négylábú éneke nyugtatja meg.

Máris itt az első baba – szerintünk az egyik leghelyesebb – aki megunta a kocsikázást és úgy döntött, anyja idegeire megy ahelyett, hogy csendben nézelődne ki az ablakon. A hiszti jelei ezek kérem szépen, semmi fájdalmas sírás nincs a háttérben, ezt tisztán látható. A kislány egyszerűen csak azt szeretné ha valaki foglalkozna vele az egyhangú kocsiúton. Szóval belekezd egy nyűglődésbe, vergődik egy kicsit, aztán egyszer csak megszólal a „Dark Horse” Katy Perrytől és mint egy igazi rajongó, teljesen extázisba jön a zenétől. Sőt, még énekelni is megpróbál. Ezzel a cukiság kimaxolva, de azért nézze meg a többi videót is, amint betelt ezzel a masnis szőkeséggel. Bevalljuk, nekünk csak a sokadik újranézés után sikerült továbblépnünk…