Hová tűntetek igazi FÉRFIAK? Véleményünk

Szerintem, minimum több ezer cikk foglalkozik a kérdéssel: milyen az igazi nő és milyen az igazi férfi? Egy - egy divatbemutató képeit böngészve kénytelenek vagyunk megírni az alábbi véleményt...

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2016. március 22. Vajda Boglárka

Szerintem, minimum több ezer cikk foglalkozik a kérdéssel: milyen az igazi nő és milyen az igazi férfi? Egy – egy divatbemutató képeit böngészve kénytelenek vagyunk megírni az alábbi véleményt az igazi (?) férfiakról…


A kislányok már gyerekkorban is “A” hercegről álmodoznak: az érzékeny, mégis erős, határozott fiúról…később férfiról.

Kicsit úgy éreztem, egy híres divatmárka bemutatóját átfutva, hogy itt, ma, valami nagyon el van szúrva. Azt, hogy nem értem, hogy miért kell a férfiaknak így kinézniük?

                                                         (fotó: Pietro D’Aprano)

Sokszor éri a női nemet a vád, hogy kemények lettünk, hogy “elférfiasodunk”. Valóban a mi művünk az, hogy a mai férfiak nagy része úgy néz ki, mint egy kislány? Az, hogy androgünné válnak a férfiak? Szeretném hinni, hogy nem. Szeretném azt hinni, ez csak valamiféle divatirányzat, amit a mélysötét, furcsa és a családot nem tisztelő divatirányzat hozott létre. Aminek hamarosan vége lesz. Fontos, hogy ne az legyen a sikk, hogy a fiúk olyanok legyenek mint a fejletlen kislányok, a lányok pedig határozott és keménykezű zsarnokká váljanak a világban. MIÉRT erre halad a világ? MIÉRT nem teszünk ez ellen valamit?

Vajon hogyan tudnánk felnézni, és miként tudnánk tisztelni a hasonló fizimiskájú embereket?

Sokszor úgy érzem, a férjem túl kemény, túl rideg és határozott. Sokszor kívántam már az elmúlt 16 évben, hogy váljon sokkal gyengédebbé, sokkal “bújósabbá”. Amikor a fentiekhez hasonló képekbe belefutok, akkor hálát adok a Jóistennek, hogy egy nyers és határozott férfi a társam. Mindez persze teljes szeretettel értve. Akire támaszkodhatok, akire FÉRFI-ként nézhetek, amíg én NŐ maradok.

Ha lehetne három kívánságom, az egyik biztos az lenne, hogy férfiak, maradjatok FÉRFIAK. (Ígérjük, akkor mi is NŐ-k leszünk)

Ha valaki kíváncsi további képekre, itt találhat.