Így lesz varázslatos a karácsony a gyerekeddel!

Az ünnepi időszak különösen varázslatos lehet a kisgyerekeknek - nekünk, szülőknek hatalmas szerepünk van ebben. Következzen néhány olcsó, egyszerű ötlet, amivel igazán különlegessé tehetjük a karácsonyt!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
karácsony
2018. december 11. Babaszoba

Ne azt kérdezzük meg tőle, hogy milyen (drága és trendi) ajándékot szeretne, hanem azt, mi mindenre emlékszik szívesen a korábbi ünnepekből, melyek a legkedvesebb emlékei. “A gyerekek gyakran olyan dolgokra emlékeznek, amiről a felnőttek elfeledkeztek, nekik teljesen más dolgok a fontosak, mint nekünk” – mondja Heidi McBain családterapeuta. Ezt a listát nyugodtan tekintsük inspirációnak, útmutatásnak! Így biztosan olyan programokat tudunk szervezni a gyereknek, amit élvezni fog!

Adjuk ajándékba az időnket!

Különösen fontos lehet a kettesben eltöltött idő, ha több gyerekünk is van. Mit szeret a legjobban csinálni: állatkertbe menni, pizzát enni vagy éppen mozizni? Készítsünk neki személyre szóló ajándékutalványt, és egy-egy délutánon csak rá koncentráljunk!

Rendezzünk díszkészítő bulit!

Hívjátok meg a barátokat, és töltsetek egy délutánt azzal, hogy karácsonyi díszeket csináltok, például színes papírból, festett fenyőtobozból, szalagokból, gyöngyökből vagy akár só-liszt gyurmából!
A cikk folytatásához kattints.