Így menőznek a celebkölykök Instagramon

Tisztán emlékszem rá, amikor Tom Cruise és Nicole Kidman örökbefogadott egy cuki, borzashajú bébit, vagy amikor Madonna és Guy Ritchie Versace rugdalózóban keresztelték meg kisfiukat, Roccót. A Beckham házaspár gyermekeinek számával kapcsolatban ugyan igen nehéz naprakésznek maradni, ám az megvan, amikor az első kissrácukat Brooklynnak nevezték el - mert hogy történetesen ott fogant meg a gyermek.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
celeb
2013. november 02. Szaurella

Tisztán emlékszem rá, amikor Tom Cruise és Nicole Kidman örökbefogadott egy cuki, borzashajú bébit, vagy amikor Madonna és Guy Ritchie Versace rugdalózóban keresztelték meg kisfiukat, Roccót. A Beckham házaspár gyermekeinek számával kapcsolatban ugyan igen nehéz naprakésznek maradni, ám az megvan, amikor az első kissrácukat Brooklynnak nevezték el – mert hogy történetesen ott fogant meg a gyermek.


Egészen elképesztő szembesülni azzal, hogy ezek az egykori újszülöttek ma már annyi idősek, mint amennyi én voltam, mikor ők megszülettek – és nem csak, hogy már nem járnak rugdalózóban, de saját profiljuk van a menő közösségi portálokon. Híres szüleikkel ellentétben a celeb-gyerekek meg sem próbálják titkolni magánéletük mozzanatait – láthatjuk őket a suliban, partikon, nyaraláson, haverokkal, félmeztelenül pózolni, és – ha úgy hozza a sors – még egymás profilljait is előszeretettel reklámozzák. Íme az celeb Y generáció legdögösebb ötöse az Instagramon.

Rocco Richie

Instagram név: @Soaprr

Headline: “ Változtasd meg a világot! Afrka a második otthonom. Csak egy Rocco Ritchie van, és az én vagyok!”

Rocco koránt sem tipikus elkényeztetett sztárcsemete: zsenge kora ellenére már keményen melózik. Körbeturnézta a világot édesanyja MDNA turnéjának táncosaként, önkéntesként dolgozott egy afrikai árvaházban, keményen bírálja a konzumkultúrát és a fogyasztói társadalmat, közben pedig nyurga kisfiúból kockáshasú fiatalemberré érett – legutóbbi közös fotóikon még magasabb is, mint Madonna.