Ilyen egy jó anya

Ha nő vagy és van gyereked, akkor egészen biztos, hogy már sokszor megkérdezted magadtól: “Jó anya vagyok?” Íme egy lista a jó anyákról, hogy mire elolvassátok ezt a cikket, a választ is megtaláljátok az előbbi kérdésre.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. december 01. Gyarmati Orsolya

Ha nő vagy és van gyereked, akkor egészen biztos, hogy már sokszor megkérdezted magadtól: “Jó anya vagyok?” Íme egy lista a jó anyákról, hogy mire elolvassátok ezt a cikket, a választ is megtaláljátok az előbbi kérdésre.


A jó anyák szoptatják a kisbabájukat…három évig… három hónapig… három napig. Időnként hozzátáplálnak máshonnan kapott anyatejet vagy tápszert. Egy részük csak szoptat, a másik csak cumisüvegből ad a babájának enni. A jó anyák etetik a gyermekeiket.

A jó anyáknak tökéletesen tiszta az otthonuk. A konyhapult mindig ragyog, a padlóról pedig enni lehet. A jó anyáknak tele van a hűtőjük ajtaja ujjlenyomatokkal és mindenhol morzsás a padló. A jó anyák hetente mosnak ablakot. A jó anyák nem emlékeznek rá, utoljára mikor mostak ablakot. A jó anyák olyanná teszik az otthonukat, ahol a gyerekek boldogan nőnek fel.

A jó anyáknak a gyerekein mindig makulátlan a ruha, ami természetesen a legújabb divatot követi. A jó anyáknak olyan gyerekeik vannak, akik kizárólag borzasztó hercegnős ruhában és szuperhős-pizsamában hajlandóak mutatkozni mások előtt. A jó anyák mindig tökéletes ruhát és ahhoz illő sminket viselnek. A jó anyák kócosan és pizsamában ülnek egyterű autójuk védelmében az iskola előtt, a gyerekekre várva.

A jó anyáknak olyan gyerekeik vannak, akik nagy hisztikre képesek a zöldségesnél sorban állás közben és olyan gyerekeik is, akik csendesen és türelmesen kivárják a különlegesen hosszú vasárnapi ünnepi szentmise végét. A jó anyáknak olyan gyerekeik vannak akik jól és illedelmesen esznek és bármilyen étteremben meg lehet velük jelenni. A jó anyáknak olyan gyerekeik vannak, akik nagyon válogatósak és dobálják az ételt az étteremben. Minden jó anyának vannak jó és rossz napjai, nehézségei és kihívásai.

A jó anyák énekelnek a gyerekeiknek és minden este együtt imádkoznak velük. A jó anyák egyszerűen leoltják a villanyt és kirohannak a szobából, hogy a kanapéra roskadva megigyanak egy pohár bort. A jó anyák napi 87 könyvet olvasnak a gyerekeiknek. A jó anyák bekapcsolják a tévé a gyerekeiknek, hogy egy kis levegőhöz jussanak. A jó anyák mindig nyugodtan és csöndesen beszélnek a gyerekeikhez, akkor is, amikor frusztráltak. A jó anyák néha kiabálnak a gyerekeikkel. A jó anyák nem tökéletesek.

A jó anyáknak vannak jó és rossz napjaik. Néha úgy érzik, egész jók, máskor úgy, hogy totálisan csődöt mondtak anyaság terén. A jó anyák nem mindig sütnek házi kenyeret és sütit uzsonnára, de ha mégis megteszik, az is teljesen rendben van.

Az anyaság gyönyörű és egyedülálló élmény tele hullámhegyekkel- és völgyekkel, de amíg minden tőlünk telhetőt megteszünk, addig pont jól csináljuk!

Forrás: Babble