Iskolatáska 52 ezerért? Haha!

Teljesen más okból mentünk tegnap a Premier Outlets Centerbe, de ha már ott voltunk, feltérképeztük, hogy mennyiért lehet rendes iskolatáskát venni. Nem, most nem a hátizsákokról van szó, mint például amilyenek a Nike-ban vagy az Adidasban kaphatók – kifejezetten az iskolatáskákra mentünk rá. Csak a Budmilban és a Legóban találtunk ilyeneket, előbbiben megfizethető áron jókat, utóbbiban jókat, az árakat viszont nem kifejezetten értettük.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
ár
2013. augusztus 28. Gyarmati Orsolya
Teljesen más okból mentünk tegnap a Premier Outlets Centerbe, de ha már ott voltunk, feltérképeztük, hogy mennyiért lehet rendes iskolatáskát venni. Nem, most nem a hátizsákokról van szó, mint például amilyenek a Nike-ban vagy az Adidasban kaphatók kifejezetten az iskolatáskákra mentünk rá. Csak a Budmilban és a Legóban találtunk ilyeneket, előbbiben megfizethető áron jókat, utóbbiban jókat, az árakat viszont nem kifejezetten értettük.


Budmil

A boltban elképesztő mennyiségű és fajtájú táskát suvasztottak be így iskolakezdés előtt, nem is csoda, hogy tele volt a bolt szülőkkel és gyerekekkel. Az árak egészen elfogadhatóak, és ha annyira szerencsés, hogy három gyereke is van, ráadásul mind a háromnak pont most van szüksége táskára, élhet a 2 + 1 akcióval is: kettőt fizet hármat vihet, vagyis, ha két táskát vesz, a harmadikat ingyen kapja.

Mintákban sem fukarkodtak: van hercegnős, virágos, kisfiús, kislányos, kockás, gördeszkás, autós, macskás és megint virágos.

A legolcsóbb táskáért 2490 forintot kell kiperkálni, a legdrágábbat 16 990 forintért láttuk. Sok fotót készítettünk, nézze meg a galériában melyik táska mennyibe kerül.