Ismét lesz Baba – Mama/Papa klubok találkozója

Ismét megrendezésre kerül a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom családi napja, a Baba-mama/papa klub. A szeptember 22-i találkozón az ingyenes programok mellett izgalmas előadásokat hallhatunk többek között Pál Feri atyától, sőt, egy fotópályázaton is részt vehetünk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
Három Királyfi Három Királylány Mozgalom
2018. szeptember 07. Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

A Baba – Mama/Papa klubok találkozójára idén szeptember 22 – én, az Óbudai Egyetemen (1034 Budapest Bécsi út 96/b) kerül sor. A program ingyenes, de jelentkezéshez kötött, így ne felejtsen el senki időben regisztrálni!

A programok közben lesz gyermekfelügyelet, játszóház, szoptatási lehetőség. A kertben kipróbálhatjuk a „mini mezitlábas sétányt” és megnézhetjük a Családjaink fényképpályázat képeit, valamint megismerkedhetünk babás kiállító vállalkozásokkal (Erre a lehetőségre a gesztes.olympia@haromkiralyfi.hu címen lehet jelentkezni).

Program:

9.30 Magánytól az összetartozásig – A legjobbat a gyereknek …- PÁL FERENC atya

10.15 Résztvevők ismerkedése drámajátékkal (szünet)

10.45 Érzelmi intelligencia a családban – Dr. SKITA ERIKA és TURÁNI SZABOLCS (ertsunkszot.hu/)

11.15 Jó gyakorlatok – Közösségek bemutatkozásai:

– Három Királyfi Három Királylány országos hálózata – Pálfay Erzsébet (koordinátor)

– Férfiak klubja – Bedő Imre (alapító)

– Egyszülős központ – Szőke Katalin (operatív vezető)

– Baba-mama klubok, Női klub Budapesten   – Pölöskei Judit (védőnő)

– Kolibri a családokért Egyesület Vajdaságban – Komenda Renáta

A beszélgetést vezeti: SZENDREI EDIT (Vendég a Háznál MTA szerkesztő)

12.15 Családjaink Fotópályázat eredményhirdetés, vándorbölcső átadása  – Dr. GÁTI JÓZSEF Óbudai Egyetem rektorhelyettes

12.30 Ebéd

13.00 Beszélgetések

–          Mindenki más mond – avagy a szoptatásról – SZŐDY JUDIT (pszichológus, laktációs tanácsadó, Kopp-Skrabski díjas)

–          Munka és magánélet egyensúlya – UJVÁRI ENIKŐ (Három Királyfi Három Királylány Mozgalom)

–          Szülői hatékonyság támogatása a korai fejlődésben és fejlesztésben – SZABÓ MÓNIKA (Szamóca Diagnosztika) és Tóth Péter  (jutalomvagyok.hu)

–          Boldogságkeresés gyermekkel, avagy a párkapcsolatról – BEÖTHY-MOLNÁR ANDRÁS (orvos, Három Királyfi Három Királylány Mozgalom)

14.50 Zárszó

[shortcodefblock title=”„Családjaink” Fotópályázat a Baba- Mama/Papa Klubok találkozója alkalmából” igazitas=”right” szelesseg=”100″]

A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom a Baba-mama/papa klubok 3. országos találkozója alkalmából fotópályázatot hirdet, melyre várják a klubok fényképeit. A beküldött képek közül a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom három győztest választ, akik 20 000 Ft értékű ajándékcsomagot vehetnek át a helyszínen

A fotópályázaton résztvevő és a szeptemberi rendezvényen magát képviseltető valamennyi klub ajándékban részesül. Pályázók köre:

• Baba-mama/papa klubok

• kisgyermekekes közösségek

• kismama csoportok, klubok

A képek beküldésének módja: A fényképet jpg kiterjesztésben, min. 5 megapixel felbontásban e-mailben kell elküldeni a palyazat@haromkiralyfi.hu címre, a levél tárgya FOTÓPÁLYÁZAT 2018 legyen. Egy klub legfeljebb 3 fényképpel pályázhat. A pályázat akkor érvényes, ha egy gyors regisztrálással itt megerősítik a részvételt, elfogadják az adatkezelést, és pályázati szabályzatot.

Beküldési határidő: 2018. szeptember 20.

[/shortcodefblock]