Ismét lesz Baba – Mama/Papa klubok találkozója

Ismét megrendezésre kerül a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom családi napja, a Baba-mama/papa klub. A szeptember 22-i találkozón az ingyenes programok mellett izgalmas előadásokat hallhatunk többek között Pál Feri atyától, sőt, egy fotópályázaton is részt vehetünk.

Három Királyfi Három Királylány Mozgalom
2018. szeptember 07. Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

A Baba – Mama/Papa klubok találkozójára idén szeptember 22 – én, az Óbudai Egyetemen (1034 Budapest Bécsi út 96/b) kerül sor. A program ingyenes, de jelentkezéshez kötött, így ne felejtsen el senki időben regisztrálni!

A programok közben lesz gyermekfelügyelet, játszóház, szoptatási lehetőség. A kertben kipróbálhatjuk a „mini mezitlábas sétányt” és megnézhetjük a Családjaink fényképpályázat képeit, valamint megismerkedhetünk babás kiállító vállalkozásokkal (Erre a lehetőségre a gesztes.olympia@haromkiralyfi.hu címen lehet jelentkezni).

Program:

9.30 Magánytól az összetartozásig – A legjobbat a gyereknek …- PÁL FERENC atya

10.15 Résztvevők ismerkedése drámajátékkal (szünet)

10.45 Érzelmi intelligencia a családban – Dr. SKITA ERIKA és TURÁNI SZABOLCS (ertsunkszot.hu/)

11.15 Jó gyakorlatok – Közösségek bemutatkozásai:

– Három Királyfi Három Királylány országos hálózata – Pálfay Erzsébet (koordinátor)

– Férfiak klubja – Bedő Imre (alapító)

– Egyszülős központ – Szőke Katalin (operatív vezető)

– Baba-mama klubok, Női klub Budapesten   – Pölöskei Judit (védőnő)

– Kolibri a családokért Egyesület Vajdaságban – Komenda Renáta

A beszélgetést vezeti: SZENDREI EDIT (Vendég a Háznál MTA szerkesztő)

12.15 Családjaink Fotópályázat eredményhirdetés, vándorbölcső átadása  – Dr. GÁTI JÓZSEF Óbudai Egyetem rektorhelyettes

12.30 Ebéd

13.00 Beszélgetések

–          Mindenki más mond – avagy a szoptatásról – SZŐDY JUDIT (pszichológus, laktációs tanácsadó, Kopp-Skrabski díjas)

–          Munka és magánélet egyensúlya – UJVÁRI ENIKŐ (Három Királyfi Három Királylány Mozgalom)

–          Szülői hatékonyság támogatása a korai fejlődésben és fejlesztésben – SZABÓ MÓNIKA (Szamóca Diagnosztika) és Tóth Péter  (jutalomvagyok.hu)

–          Boldogságkeresés gyermekkel, avagy a párkapcsolatról – BEÖTHY-MOLNÁR ANDRÁS (orvos, Három Királyfi Három Királylány Mozgalom)

14.50 Zárszó

[shortcodefblock title=”„Családjaink” Fotópályázat a Baba- Mama/Papa Klubok találkozója alkalmából” igazitas=”right” szelesseg=”100″]

A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom a Baba-mama/papa klubok 3. országos találkozója alkalmából fotópályázatot hirdet, melyre várják a klubok fényképeit. A beküldött képek közül a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom három győztest választ, akik 20 000 Ft értékű ajándékcsomagot vehetnek át a helyszínen

A fotópályázaton résztvevő és a szeptemberi rendezvényen magát képviseltető valamennyi klub ajándékban részesül. Pályázók köre:

• Baba-mama/papa klubok

• kisgyermekekes közösségek

• kismama csoportok, klubok

A képek beküldésének módja: A fényképet jpg kiterjesztésben, min. 5 megapixel felbontásban e-mailben kell elküldeni a palyazat@haromkiralyfi.hu címre, a levél tárgya FOTÓPÁLYÁZAT 2018 legyen. Egy klub legfeljebb 3 fényképpel pályázhat. A pályázat akkor érvényes, ha egy gyors regisztrálással itt megerősítik a részvételt, elfogadják az adatkezelést, és pályázati szabályzatot.

Beküldési határidő: 2018. szeptember 20.

[/shortcodefblock]