Itt a tavasz és programözön vár országszerte!

Senki ne maradjon otthon hétvégén, az egész országban színes, élményekkel teli programok várnak kicsiket és nagyokat! Ezekből adunk egy kis ízelítőt.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
családok
2016. április 08. Vajda Boglárka

Senki ne maradjon otthon hétvégén, az egész országban színes, élményekkel teli programok várnak kicsiket és nagyokat! Ezekből adunk egy kis ízelítőt.


XXVI. Országos Gyermek és Ifjúsági Néptáncfesztivál

A fesztivál három napja alatt több mint 1000 gyermek és ifjúsági táncos érkezik Szegedre, hogy bemutassák tánctudásukat.

Program kezdete:2016. április 8.
Program vége: 2016. április 10.
Helyszín: Kálvária sugárút 23.

Bemutató előadások a Szent-Györgyi Albert Agórában: Szegeden

További információ: Néptáncfesztivál

 

2016. április 9-én mindenkit vár a Tavaszi Tófutás

Budakalászon az Omszk-tó körül
Nevezés: 9 órától Rajt 10 órától A kategóriákat percenként indítjuk!
Távok: 1800 és 3600 méter

További információ: Tófutás

XXX. Szentendrei Tavaszi Fesztivál

2016. április 8-24. között ismét igazi kulturális, összművészeti zsongás fogadja a Szentendrére látogatókat, hiszen a Tavaszi Fesztivál keretén belül több, mint 30 színházi, zenés, irodalmi és ismeretterjesztő programra kerül sor, valamint 10 kiállítás közül választhat majd a közönség. Az immáron jubileumi, harmincadik alkalommal megrendezésre kerülő programsorozat célja, hogy a tavaszi időszakban kiemelkedő színvonalú kulturális kínálatot nyújtson a városban és a térségben élőknek, valamint a hozzánk látogatók számára.

További információ: www.szentendre.hu

Cseresznyevirágzás

Április 8-10 között látványos programmal vár Nagykörű

Sokan nem is tudják, de Nagykörűn található Magyarország cseresznyéskertje, tavasszal pedig szemkápráztató látványban lehet része mindenkinek, aki ellátogat ide!

További információ: www.nagykoru.hu

Termelői és kézműves vásár

Április 9-én 8 órától a Kistermelők Háza

Mindenkit szeretettel várunk a Termelői és kézműves vásáron Szentlőrincen, a Kistermelők Házában! Szeretnénk, ha kezdeményezésünk hatására egyre több és több ember fedezné fel magának azokat a gasztronómiai, kulturális és művészeti értékeket, melyeket helyi kezdő, vagy éppen már működő mikrovállalkozók és őstermelők hoztak létre. Legyünk büszkék értékeinkre és vásároljunk hazait! Ne feledd: légy mindig hűséges, vedd meg helyben, ami szükséges! Árusító standok fedett- és szabad területen egyaránt igényelhetők!

További információ: www.kistermelokhaza.hu