Kamaszlányokat várnak a Pure Programba!

A Pure egy olyan program, amelyben egyszerre van jelen az élmény, a közösség, a lelkiség és a személyiségfejlesztés. Céljuk, hogy a résztvevő kamasz lányok felfedezzék értékeiket és megerősödjenek azokban. Október 4-ig várják 14-16 éves lányok jelentkezését Budapesten és Székesfehérváron.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
kamasz
2017. szeptember 29. Közlemény

A témák, melyekkel foglalkoznak többek között a külső-belső szépség, nőiesség, divat, stílus, egyediség, kommunikáció, etikett, szabadság, döntések, felelősségvállalás, önbecsülés, önbizalom; szerelem, párkapcsolat, hitelesség, önazonosság. A Pure havi egy szombati napot jelent, két tanéven keresztül. Évük kiemelkedő eseményei közé tartozik az Anya-lánya Teaház, a lelkigyakorlatos hétvége, az Apa-lánya Nap és a Pure nyári tábor. Szeretettel várnak minden 14-16 éves lányt ősszel induló budapesti és székesfehérvári csapatainkba! Jelentkezni a kapcsolat@youarecalled.hu e-mail címen keresztül lehet október 4-ig.

„Egy olyan értékrend és világlátás alakult ki bennem, aminek segítségével fel tudom vállalni magam, el tudom fogadni a külsőm és a belsőm úgy, ahogy azt Isten alkotta: tudom, mik az erősségeim, gyengéim, ezeket tudom használni, fejleszteni. Miközben felfedeztem magam és a nőiességem, közelebb kerültem Istenhez is. A Pure megmutatta, hogy Isten egy gyönyörű világot alkotott, csodálatos tervei vannak a jövőmmel kapcsolatban, s arra hív, hogy ezeket a hatalmas és csodálatos dolgokat felfedezzem. Azt hiszem tehát, hogy számomra a Pure egy életre szóló kaland kezdete volt, egy alap, melyre életem végéig építkezhetek majd.” Gersei Csenge (két éve végezte el a programot)

A Pure mozgalomról többet megtudhattok ezekben a videókból:https://www.youtube.com/watch? v=1ZndljrnVbI&t=7s