Már 700.000 aláírás gyűlt össze az embriók védelmére!

Már több mint 700.000 aláírást gyűjtöttek össze Európa-szerte az Egy közülünk kezdeményezés szervezői. Időközben már 9 ország teljesítette a rá kiszabott minimumkvótát, azaz "túlteljesítettük" az egyik feltételt (Magyarország, Olaszország, Lengyelország, Spanyolország, Hollandia, Ausztria, Szlovákia, Franciaország és Litvánia sikerével).

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
egy közülünk
2013. július 10. Paulik András

Már több mint 700.000 aláírást gyűjtöttek össze Európa-szerte az Egy közülünk kezdeményezés szervezői. Időközben már 9 ország teljesítette a rá kiszabott minimumkvótát, azaz “túlteljesítettük” az egyik feltételt (Magyarország, Olaszország, Lengyelország, Spanyolország, Hollandia, Ausztria, Szlovákia, Franciaország és Litvánia sikerével).


A nyár a nyaralás és a fesztiválok ideje. Ha a pihenés mellett van időtök és kedvetek az Egy közülünk kezdeményezést népszerűsíteni, írjatok a kapcsolat [at] egyuttazeletert [dot] hu címre, hogy információs anyagot és aláíróívet küldhessenek nektek!

A kezdeményezők szeretnének még legalább fél millió aláírást gyűjteni Európa-szerte, számolva az érvénytelen aláírásokkal (hiába írja alá valaki a kezdeményezést, ha hiányzik például az igazolványszáma vagy a személyi száma, az aláírás nem érvényesíthető). Azt kérik, hogy terjesszétek az e-mail listákon és a facebook oldalakon a kezdeményezés hírét, hogy mindazok, akik szerint az EU ne finanszírozza embriók elpusztítását, véleményt nyilváníthassanak: a www.egykozulunk.hu honlapon.

Horvátország nemcsak az Unióhoz csatlakozott néhány nappal ezelőtt, hanem az Egy közülünk kezdeményezéshez is! A mai naptól papír alapon és interneten keresztül is aláírhatnak a horvátok is!

Tegyünk együtt a megszületendő életekért! November 1-ig lehet még aláírni, ill. aláírást gyűjteni, továbbá buzdítani erre mindenkit, hiszen már „csak” (minimum.) 300 000 aláírás kell!