Milyen legyen az első és a második babakocsi?

Egy mózeskosarasban kényelmesebben ringatózik a kisbaba, egy könnyű sportkocsival pedig jobban boldogulsz a már járni tudó kisgyerekkel.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
babakocsi
2016. augusztus 24. Gyarmati Orsolya

Egy mózeskosarasban kényelmesebben ringatózik a kisbaba, egy könnyű sportkocsival pedig jobban boldogulsz a már járni tudó kisgyerekkel.


Az első babakocsi

A mózeskosár védett kuckót biztosít a pici babának, többnyire szellőző fekvőfelülete mellett az oldalfala, kupolája és matraca is hozzájárul ehhez, ezzel többet kínál egy vízszintesig dönthető sportkocsinál. A vázról levehető mózes mobil kiságyként szolgál a pici babának, utazásnál, vendégségben. Ha autótok van, fontos szempont a babakocsi vásárlásánál, hogy autósülést (hordozót) is csatlakoztathass egy könnyen és kicsire csukható, a csomagtartóban elférő vázra. A méreténél és súlyánál kérdés, hol tárolod a babakocsit, be kell-e férned a liftbe, kell-e lépcsőznöd, járműre szállnod vele.

Minden az árban

Egyedi színösszeállításban kérheted a nagyon látványos és gazdagon összeállított szettet: az ár tartalmazza a mózeskosarat, autós hordozót és sportüléses vázat. Mindegyik elem tökéletes komfortot nyújt a babának és mamának egyaránt. Szúnyogháló, esővédő, lábzsák, pelenkázótáska mellett a műbőrrel borított, strapabíró, lemosható lábrész és nyitható karfa, valamint az ökobőrrel borított, állítható magasságú tolókar, zárható és kivehető bevásárlókosár bizonyítja, hogy a kisgyerekes életet valóban ismerő tervezők állították össze.
Roan Bass 3:1 multifunkciós babakocsi 149 990 Ft
babapalota-budapest.hu
 
 
Sportülés és mózeskosár egyben

 
Valóban könnyű, kicsire csukható váz, városi mozgásra kész, fürge kerekekkel. Praktikus, hogy a sportülés vízszintesig dönthető támlája mózeskosárrá alakítható, az elemeket nem kell cserélni. Az ülőrészhez levehető kapaszkodó, a mózes funkcióhoz matrac, szűkítő, valamint esővédő, bevásárlóháló tartozik, a téli-nyári kupolát, övpárnákat, lábzsákot, ülésbetétet tartalmazó Color Packot külön kell megvásárolnod a választott színben. Külön megvásárolható adapterrel bizonyos márkájú autós hordozók is csatlakoztathatók a vázra.
Chicco Urban Plus 2:1 babakocsi 104 990 Ft
Color Pack téli/nyári 19 990/14 990 Ft
babyplanet.hu