Mitől lesz tökéletes egy férfi? Egy felmérés elárulja!

A nők arra vágynak, hogy párjuk tisztább, romantikusabb legyen és ügyesebb a barkácsolásban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. november 12. Gyarmati Orsolya

A nők arra vágynak, hogy párjuk tisztább, romantikusabb legyen és ügyesebb a barkácsolásban.


Míg a nők rendesebb, romantikusabb és “ezermesterebb” pasikra vágynak, addig a férfiak azt szeretnék, hogy párjuk jobban kezelje a pénzt, jobban főzzön és legyen gyakrabban kapható az intim pillanatokra.

A kutatást végző csoport vezetője úgy véli, valószínűleg nincs olyan ember, aki ne változtatna valamit a párján, vagy ne vágyna arra, hogy valami más legyen kinézetén, tulajdonságain. “Végül is egyikünk sem tökéletes”, mondta a Daily Mailnek.

Az eredményekből az is kitűnik, hogy a nők inkább hajlamosak arra, hogy változtatni akarjana a partnerükön mint a férfiak, ám az is kiderült, hogy a nők könnyebben változtatnak mint a férfiak. Azonban, míg a résztvevőknek 35 százaléka azt állította, hogy partnerüket nem zavarta őszinteségük, 27 százalék elismerte, hogy egy ideig nem beszéltek egymással, miután kiderült, hogy változtatniuk kellene valamin, 21 százalék pedig kifejezetten mérges volt párjára.

A párok 61 százaléka vitatkozni kezdett, amikor valamelyikük rámutatott a másik gyengeségeire, hibáira. Tízből egy esetben igen komoly veszekedés lett a dologból.
Az is kiderült, hogy a megbízhatóság, a szavahihetőség a legvonzóbb tulajdonság egy emberben, de az élen végeztek olyan tényezők is, mint a gyerekekkel való jó bánásmód, a vonzóság és a romantikusság.