Na ez szép volt: A Huffington Post abortusszal ünnepelte az anyák napját

Nem csak az amerikaiak követnek el brutális tetteket, hanem sokan a világon, akármelyik napon, bármely választott pillanatban. A leggyakoribbak: lopás, emberrablás, korrupció, csalás, ittas vezetés, lefejezések és droggal való visszaélések. Bár ezek közül egyik sem olyan lelkiismeretlen, mint a gyilkosság. A gyermekgyilkosság – hogy pontosítsunk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
abortusz
2015. május 27. Paulik András

Nem csak az amerikaiak követnek el brutális tetteket, hanem sokan a világon, akármelyik napon, bármely választott pillanatban. A leggyakoribbak: lopás, emberrablás, korrupció, csalás, ittas vezetés, lefejezések és droggal való visszaélések. Bár ezek közül egyik sem olyan lelkiismeretlen, mint a gyilkosság. A gyermekgyilkosság – hogy pontosítsunk.


Az abortusz az emberi cselekvések egyik nagy bűne, és kétségkívül elszomorítja a Nagyfőnököt odafönt, ez az emberiség elleni bűncselekmény. Nos, ahogy bizonyára mindig is teszitek, anyák napja kitűnő alkalom, hogy egy kicsivel többet tegyünk a személyért, aki életet adott nekünk. Persze minden nap Anyák Napja, de határozottan örülök, hogy évente egyszer külön is figyelmet szentelünk az anyáknak. Szóval, ha tippelnetek kéne, hogy melyik hírportál akarja összemosni az Anyák Napját az abortusszal, melyik lenne az?

A NewsBusters-től:

A Huffington Post bloggere egy elég bizarr mondattal kívánt Boldog Anyák Napját, arra hívva föl a figyelmet, hogy itt az ideje a „nem kívánt” gyermekek születésének megállításának.

Kristine Holmgren blogger egy május 6-i írásában a következőképpen fogalmazott: „Elég a dühös anyákból; elérhető abortuszt és kifizethető fogamzásgátlást!”  Azt írja a „biztonságos, kifizethető és elérhető abortusz” megjelenése előtt a legtöbb anya „ideges volt”. Hogy megelőzzük a jövő „dühös anyáit” Holmgren kijelentette, hogy a nőknek „meg kell védniük a szabadságunkat” beleértve az abortuszhoz való „alapjogunkat” idén Anyák Napján”.

A saját bevallása szerint „feminista [presbiteriánus] teológus és drámaíró” az „Amerikában élő gyermekek és az őket felnevelő nők jóléte iránti mély elköteleződést” sürgetett. Holmgren egy média-kedvenc, olyan site-ok is publikálták már írásait mint a The Guardian és aThe New York Times.

Mikor értik meg végre az emberek, hogy az abortusz nem csak, hogy a legönzőbb emberi cselekedet, de amint a nő várandós lesz az „ő” teste többé már nem csak az „ő” teste?!

Holmgren egy 13 éves várandós lány történetével kezdi írását, aki a blogger tanácsa ellenére az életet választotta, és nem ment abortuszra.

„Így esett, hogy egy nem kívánt gyerek egy nem kívánt babát hozott erre a rideg, rideg világra.” – írja Holgrem. „És egy újabb dühös anya született.”

Holmgren elmondása szerint ez a történek minden Anyák Napján kísérti és emlékezteti, hogy „dühöd anyák mindenhol vannak.”

„Hogyha ön a biztonságos, kifezethető abortusz megjelenése előtt született, nagy az esély rá, hogy az ön anyja is egy mérges anya volt.” – folytatta.

Holmgren a Roe vs. Wade üggyel folytatja, mondván, hogy ő maga is „nem kívánt”, majd úgy érvel, hogy „az abortusz nem gyilkosság.”

Ezek egy konok és kellemetlen nő szavai, akinek arra van szüksége, hogy Isten tanácsát keresse.

„Védjük meg szabadságunkat, legyen a biztonságos, elérhető abortusz és a fogamzásgátlás alapjogunk” – követelte. „és köteleződjünk el egy új jövő és egy új ígéret mellett” a „ne több dühös anyát” ígéret mellett.

Holmgren véleménynyilvánítása beleillik a Huffington Post korábbi, abortuszpárti programjába, beleértve egy blogot a következő állítással: „Végezhetünk erkölcsileg jó abortuszt”.

Számomra sokkoló, hogy olyan sok liberálisnak van gyereke, miközben folyamatosan a születés előtti halál mellett érvelnek. Hogyan tud egy abortusz-párti nő megbarátkozni a gondolattal, hogy egy nap a lánya meg fogja kérdezni véleményét a kérdésben, és ő nem fog tudni mást mondani, mint: „A te tested, te döntésed.”

Azoknak, akik erre a szörnyű tettre kényszerülnek, segítségre van szükségük. Minden élet számít!

(via)