Nem jön a baba

Manapság elég gyakori, hogy többéves próbálkozás után sem születik gyermeke egy párnak. Ha nincs egészségügyi akadálya a gyerekvállalásnak, az okokat valahol máshol kell keresni. Félelem, szorongás, stressz, karma? Vajon milyen tudatalatti blokkok állhatnak a probléma hátterében? Hogyan oldhatjuk fel őket?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
baba
2016. november 12. Gyarmati Orsolya

Manapság elég gyakori, hogy többéves próbálkozás után sem születik gyermeke egy párnak. Ha nincs egészségügyi akadálya a gyerekvállalásnak, az okokat valahol máshol kell keresni. Félelem, szorongás, stressz, karma? Vajon milyen tudatalatti blokkok állhatnak a probléma hátterében? Hogyan oldhatjuk fel őket?


A kérdésekre Sas Ágnes, okleveles kineziológus, életfeladat-tréner, numerológussal keressük a válaszokat. 

Azt mondják, hogy a gyermek-lélek mindig maga választja ki, hova akar megszületni. Hogyan kapcsolódik össze a test a lélekkel, hogy kerül kapcsolatba ezzel a kineziológia?

A legfontosabb tisztázni, hogy a fizikai testbe költözik kis időre a lélek. A lélek mi vagyunk, a testünk pedig a lakhelye. A lélek egy olyan energo-információs mező, melyben minden adat egyszerre van jelen. Amikor a lélek a testbe költözik, leszűkül a figyelem, és kizárólag az emberre jellemző adatokra fókuszál. Fontossá válik minden olyan adat, mely segít az emberi testben élni. Ráhangolódik a mintákra a lélek, és így alakul ki a személyiség. És honnan meríthetne ihletet a személyiség, ha nem a hozzá legközelebb eső minták közül? A kineziológia arra a tényre épít, hogy minden élmény, amit valaha átéltünk testi vagy lelki szinten, már a fogantatás előtti pillanatoktól kezdve elraktározódik a tudatban. Az emlékek valójában képek és hozzájuk kapcsolódó érzelmek. Persze ezek nem mindig vannak az elménk tudatos tartományában, sőt, a legtöbbször nem. Nemcsak a saját élményeink merülnek a tudatalatti tartományba, hanem bennünk vannak sejtszinten kódolva olyan információk is, melyek az előttünk lévő generációkban léteztek. A fogantatásunkkor szüleink teljes gén információkészletét megkapjuk. Nem csupán a jellegzetes külső jegyek öröklődnek, hogy milyen legyen a hajunk vagy a szemünk színe, de őseink élettapasztalatai is belénk áramlanak. Tudatos szinten felmerülhet bennünk, hogy babát szeretnénk, ám ha a tudatalattiban a korai sejtszintű minták és meggyőződések ezzel a szándékkal ellentétesek, az mindenképpen megnehezíti a gyermekvállalást. Ha történt például egyik ősünk életében gyermekvesztés, vetélés vagy korai halál, ezek mind befolyásolják majd azt a szándékot, amivel az életbe szeretnénk hívni a baba lelkét. Minden ilyen tapasztalat blokkja bennünk van, sejtszinten rögzülve. Minden egyes gyermek teste, amit valaki a generációnkból elveszített, egy-egy erős reménytelenség, félelem vagy harag rezonanciát kelt a tudatalattinkban. Ez még akkor is így van, ha látszólag mindkét fél mindent megtesz a babáért.

Milyen módszerek léteznek a probléma feltárására?

Minden esetben fel kell hozni a tudatalattiból, azaz tudatosítani kell a tudatalattiban lévő élményeket, legyen az saját  élmény vagy akár egyik ősünké. Én minden esetben a kineziológiát, az életfeladat rendszert és az AFT módszert hívom segítségül. Első lépés az, hogy megnézzük az izomteszt segítségével, hogy van -e olyan lelki tagadás, melyről az illető nem tud. Ezek után Tarot kártyák és Symbolon kártyák segítségével képet alkotunk a probléma hátteréről, hiszen a kártyák szimbólumokkal üzennek arról, hogy mi folyik a kliens lelkében.