Nyílt levélben kért bocsánatot a pofozkodó villamosvezető

Nyílt levélben kért bocsánatot a 4-es villamos - azóta már elbocsátott - járművezetője attól az állapotos nőtől, akit néhány héttel ezelőtt megpofozott a fővárosban. A villamosvezető az MTI-hez eljuttatott levelében elismerte, hogy súlyos hibát követett el.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
bocsánat
2013. július 01. Gyarmati Orsolya

Nyílt levélben kért bocsánatot a 4-es villamos – azóta már elbocsátott – járművezetője attól az állapotos nőtől, akit néhány héttel ezelőtt megpofozott a fővárosban. A villamosvezető az MTI-hez eljuttatott levelében elismerte, hogy súlyos hibát követett el.


Az elbocsátott villamosvezető azért választotta a bocsánatkérésnek ezt a módját, mert még nem sikerült személyesen felvennie a kapcsolatot az arcul ütött asszonnyal.

Mint írta: a többtonnás villamost sikerült megállítania, de a feszültség sajnos kitört belőle. Szeret villamost vezetni, az utasokkal az elmúlt 20 évbe soha nem volt konfliktusa, és balesetet sem okozott – áll a levélben.
    

A június 17-én történt eset előzménye a BKV akkori beszámolója szerint az volt, hogy két nő a kijelölt gyalogátkelőhelyen a tilos jelzés ellenére a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé lépett. A járművezető a baleset elkerüléséért azonnal vészfékezni kezdett. A jármű megállt, de ekkor a villamosvezető azt észlelte, hogy az egyik nő eltűnt a látóteréből. Ijedten kiugrott a járműből, hogy meggyőződjön arról, sikerült-e elkerülni a balesetet.