Családháló

Kezdőoldal Háttér Pályázat! Családi házak energetikai megújítására

Pályázat! Családi házak energetikai megújítására

Az Otthon Melege program keretében családi házak energetikai célú felújítására ír ki pályázatot a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. 

Írta: Vajda Boglárka,
Az Otthon Melege program keretében családi házak energetikai célú felújítására ír ki pályázatot a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. 


A pályázattal kapcsolatos tájékoztató csütörtöktől elérhető a tárca honlapján, a kiírás július első hetében jelenik meg – jelentette be Szabó Zsolt, az NFM fejlesztés- és klímapolitikáért felelős államtitkára.
 
A pályázat az 1996 előtt épült családi házakra vonatkozik, amelyek 135 négyzetméternél kisebbek. Külső szigetelésre és nyílászárók cseréjére, a fűtési rendszer korszerűsítésére vagy cseréjére, illetve megújuló energetikai berendezésekre, napelemekre, napkollektorokra lehet támogatást kapni.
 
A keretösszeg 5 milliárd forint, amelyet a következő időszakban kétszer 5 milliárd forinttal meg kívánnak emelni az igényektől függően, egy pályázó maximum 2,5 millió forint támogatást nyerhet el – közölte az államtitkár.
 
forrás:MTI

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
4+1 csodás tavaszi kirándulóhely Magyarországon

Kora nyári időjárással beköszöntött a tavasz, itt az ideje, hogy hétvégenként a nyakunkba vegyük az országot, és családostul felfedezzük hazánk...

Close