Programkavalkád hétvégén!

Hétvégén sem unakozhatunk! Országszerte izgalmas, színes programok várnak minden érdeklődőt kicsiktől nagyokig!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2016. január 29. Vajda Boglárka

Hétvégén sem unakozhatunk! Országszerte izgalmas, színes programok várnak minden érdeklődőt, kicsiktől nagyokig!

 

Január 29-én, pénteken Asszonyfarsang – Hagyományos batyus bál a Büki Művelődési Központ Sportcsarnokban!

További információ: www.visitbuk.hu/

Január 30-án kicsiket és nagyokat is vár a MOM Kulturális Központ!

„Farsang három napjában…” című részét láthatjátok, mely során játékos, kedves, dalos formában megismerkedhettek a farsangi népszokásokkal. A farsangi fánkról mesél a szakácsasszonyok tánca, kicsúfolják a vénlányokat, lesz lópatkolás, medvetáncoltatás és bolondlakodalom.

További információ: http://momkult.hu/gyerek/

Január utolsó hétvégéjén immár hagyományosan megrendezik az ország legnagyobb havas eseményét, a 3 napos Hófesztivált! Az ország legnagyobb, sípályán lévő havas fesztiválját tartják a Mátraszentistváni Síparkban.

További információ: http://hofesztival.hu/

Január 31-ig újra látható az FMH-ban az ország legnagyobb vándor hüllő- és kisállat kiállítása, a Hüllő Zoo. Szeretettel várjuk a családokat, valamint az óvodai-és iskolai csoportokat hétköznapokon 9-18 óráig, szombat-vasárnap 10-18 óráig. A hüllők, kétéltűek, kisemlősök, rovarok bemutatóján a legkisebbeket kisállat-simogató, az apukákat kristályok, a hölgyeket ásványékszerek börzéje is várja!

További információ: http://www.fmhnet.hu/

Jaunár 31-ig tart a Miskolci Kocsonya Farsang, az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja és vására. A fesztivál a farsangi időszakban kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. Kirakodó vásárán több száz kézműves és gasztronómiai árus jelenik meg. A rendezvény valamennyi szabadtéri programja ingyenes . Koncertek, kézműves és gasztronómiai vásár, vendéglátó egységek, őstermelői piac és népművészeti vásár várja a vendégeket.

További információ: http://www.miskolcikocsonyafarsang.hu/