Schmidt Mária: „A materialista és ateista Európa kollektív öngyilkosságra készül.”

A Budapesti Demográfiai Fórum második napján Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum igazgatónője is felszólalt a népesedési és migrációs panel keretében. Az alábbiakban az ő beszédét közöljük.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
ateista
2015. november 06. Csontos Dóra

A Budapesti Demográfiai Fórum második napján Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum igazgatónője is felszólalt a népesedési és migrációs panel keretében. Az alábbiakban az ő beszédét közöljük.


„A történelem arra tanít bennünket, hogy a demográfiai törvényszerűségek döntenek egy nemzet sorsáról, a demográfiai helyzet tükrözi egy közösség élni akarását. A kérdés most az: szülünk-e gyermekeket, akarjuk-e örökségünk folytatását? A materialista és ateista Európa kollektív öngyilkosságra készül. Kiszolgáltatja magát egy migrációs nyomásnak, egy olyan integrálhatatlan tömegnek, amelynek kétharmada katonakorú férfiakból áll. Egy elkötelezetten pacifista népesség áll velük szemben – védekezésre képtelenül. A háború elkerüléséhez vagy egy hegemón hatalom biztosította védelem szükséges, vagy az, hogy mi magunk védekezzünk, amire képtelenek vagyunk.

Az USA 20 év alatt belefáradt a hegemón szereppel járó feladatokba. Obama nyilvánvalóvá tette, hogy nem kíván a világ vezetőjeként tevékenykedni. A teljes nyugati médiával együtt támogatta az Arab Tavaszt, más néven a kudarcprojektet. Angliával és Franciaországgal együtt szétverte a hagyományos hatalmi struktúrákat Líbiában, Jemenben, Szíriában, ahonnan tömegek indultak el a nyugati civilizáció felé. Ösztönzést bőven kapnak a migrációra rátelepedett embercsempész-hálózatoktól, a politikai hasznot remélőktől és a nyugati kaviár- és limuzin- baloldaltól. Annak hangoztatásával pedig, hogy mindenkinek joga van ott élni ahol akar, és a migránsok emberi méltóságára hivatkozva csupán azt sikerült elérni, hogy ha valaki ellenezné mindezt, az gondolatbűnnek minősüljön.

Az iraki invázió főfelelőse, Tony Blair október 26-án nyilvánosan bevallotta, hogy a Saddam Hussein ellen indított háborúja téves információkon alapult, és hiba volt beavatkozni. Ennél még nagyobb baj, hogy Európának nincsenek határai, sőt. Európa még nem jutott el addig a felismerésig, hogy szükség lenne rájuk. Ebből következik, hogy Európa nem képes arra, hogy megállítsa a migrációt. Ahogy Orbán Viktor hangsúlyozta: Európa gazdag és gyenge és ez a legrosszabb felállás. Noha békében él, nincs biztonságban. Félelemmel önti el a migráció, mégsem dönt ennek megszüntetetéséről.

Már a nyelvünk sincs meg ahhoz, amivel hangot adhatunk félelmeinknek. Európa balliberális ereje a jobbközép hathatós támogatásával lehetetlenné tette, hogy kiálljunk saját életünk, értékrendünk védelmében. Európa beletörődött abba, sőt, el is hitte, hogy csak a más értékes, önmaga értéktelen. A világot behálózó kommunikációs eszközök lehetővé tették, hogy a világ mégoly távoli vidékein élők is kitanulják a nyugatot. Tudják, hogy a nyugati ember nem viseli az emberi tragédia látványát. Ezt használják ki, amikor növelik saját civil áldozatainak számát, asszonyaiknak és gyermekeiknek szenvedését. Az iszlám megveti a szenvedőt és a gyengét. Magukat ajánlják fel a nyugatiaknak, hogy velük gyógyíthassuk bűntudatunkat. Európa kollektív önfeladásra készül és feladja azt a közös hitet és kultúrát, amit a kereszténységtől kapott, miközben a betelepülő muszlimok feltétel nélkül követik hitük parancsait. Az iszlám az engedelmesség és behódolás vallása. A kereszténység a felemelkedésé, a kötelességé és a szereteté. A balliberális szellemi terror cenzúrázza a közbeszédet, ellehetetleníti a közösségi médiában történő véleménynyilvánítást. Ez az új elit azokra a militáns ifjúkommunistákra emlékeztet, akik mindenkit üldöztek, aki nem volt kommunista és nem pont azt szajkózta, amit a párt előírt. Ebben a légkörben, egy ilyen elittel kell Európának felvenni a küzdelmet a muszlim telepesekkel szemben. Azonban, ha bízunk magunkban, ha visszaszerezzük a nyelvünket, megvédhetjük magunkat, életformánkat, kultúránkat. Mert van mit. Harcoljunk meg érte! Ha együtt maradunk sikerülni fog!”